• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Medvědí řízek
Napište svůj komentář k receptu

Medvědí řízek

autor: Jana2222
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medvědí řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 100
      g strouhanka
    • 4
      ks vejce na volská oka
    • 1
      ks cibule větší
    • 100
      g sýr
    • kečup - jemný
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, obalíme ve strouhance, pak ve vejci a dáme na pánev usmažit.
2
Vyjmeme na talíř, pomažeme hořčicí, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, nastrouháme tvrdý sýr, doprostřed kápneme trochu kečupu a nahoru položíme volské oko. Podáváme s hranolky a obloženou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Medvědí tlapa

Medvědí tlapa

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapky II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Veselá | 6. 8. 2006 18:46

    Ne to je právě ten fígl. Nejdřív strouhanka, pak teprve vajíčko. A doporučuji tu strouhanku hodně namačkat na maso.

  • Michaela Kantorová | 6. 8. 2006 10:14

    a neni to naopak? nejprve ve vejci a potom ve strouhance?

  • Petr | 1. 8. 2006 19:50

    Vynikající - uvařil jsem manželce, když mi oznámila těhotenství..Na anonyma se vykašli - asi to neosolil.. :o)

  • Jana Kozlová | 5. 7. 2006 20:27

    to jsem ráda že jsi to zvládl a chutnalo ti Marku :)

  • Marek | 10. 4. 2006 16:28

    Uvařil jsem toto jídlo, pač sem měl hlad a hledal jsem něco "jednoduchého".. Bylo to celkem dobrý, ale na to že je mi 17 a nejsem ve vaření příliš zběhlý, tak sem se u teho i zapotil.Ale jinak cool recept.. Jen tak dál :o)

  • Petra | 8. 4. 2005 10:58

    Uvařila jsem a byla jsem moc pochválena. Děkuji za výborný recept:-)))

  • Jana Kozlová | 10. 3. 2005 16:51

    anonyme to je pravda chybička se vloudila maso solím to je pravda, ale nepepřím a tím že mám malé dítě tak sůl omezuji tak že jsem ji tady zapoměla i napsat :)

  • MAFA | 17. 2. 2005 13:36

    Vy snad nevaříte,že byste neposolili? Zapomenout může každý. Důležité jsou suroviny,ne?

  • Taky anonym | 17. 9. 2004 09:08

    Jano Kozlová, při psaní receptů více pozornosti. Zapomenout na sůl.

  • Anonym | 2. 9. 2004 07:26

    A když se to solí, proč to tam neni napsaný. A pepří se to ?

  • abu | 1. 9. 2004 19:53

    ale solí, maso se solí, vajíčko se solí, hranolky se solí a zelenina se solí.

  • Anonym | 1. 9. 2004 14:16

    to se nesolí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Strouhanka Sýr Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Balkánský listový závin slaný

Balkánský listový závin slaný

Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

Jogurtová krkovička zapečená s…

Těstoviny s řepou - zapékané

Těstoviny s řepou - zapékané

Květákový salát nebo pomazánka

Květákový salát nebo pomazánka

Okurkový salát na uskladnění

Okurkový salát na uskladnění

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

144
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
99
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
88
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
87
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
48
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Medvědí řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact