• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Medvědí řízek
Napište svůj komentář k receptu

Medvědí řízek

autor: Jana2222
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medvědí řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 100
      g strouhanka
    • 4
      ks vejce na volská oka
    • 1
      ks cibule větší
    • 100
      g sýr
    • kečup - jemný
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, obalíme ve strouhance, pak ve vejci a dáme na pánev usmažit.
2
Vyjmeme na talíř, pomažeme hořčicí, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, nastrouháme tvrdý sýr, doprostřed kápneme trochu kečupu a nahoru položíme volské oko. Podáváme s hranolky a obloženou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Medvědí tlapa

Medvědí tlapa

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapky II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Veselá | 6. 8. 2006 18:46

    Ne to je právě ten fígl. Nejdřív strouhanka, pak teprve vajíčko. A doporučuji tu strouhanku hodně namačkat na maso.

  • Michaela Kantorová | 6. 8. 2006 10:14

    a neni to naopak? nejprve ve vejci a potom ve strouhance?

  • Petr | 1. 8. 2006 19:50

    Vynikající - uvařil jsem manželce, když mi oznámila těhotenství..Na anonyma se vykašli - asi to neosolil.. :o)

  • Jana Kozlová | 5. 7. 2006 20:27

    to jsem ráda že jsi to zvládl a chutnalo ti Marku :)

  • Marek | 10. 4. 2006 16:28

    Uvařil jsem toto jídlo, pač sem měl hlad a hledal jsem něco "jednoduchého".. Bylo to celkem dobrý, ale na to že je mi 17 a nejsem ve vaření příliš zběhlý, tak sem se u teho i zapotil.Ale jinak cool recept.. Jen tak dál :o)

  • Petra | 8. 4. 2005 10:58

    Uvařila jsem a byla jsem moc pochválena. Děkuji za výborný recept:-)))

  • Jana Kozlová | 10. 3. 2005 16:51

    anonyme to je pravda chybička se vloudila maso solím to je pravda, ale nepepřím a tím že mám malé dítě tak sůl omezuji tak že jsem ji tady zapoměla i napsat :)

  • MAFA | 17. 2. 2005 13:36

    Vy snad nevaříte,že byste neposolili? Zapomenout může každý. Důležité jsou suroviny,ne?

  • Taky anonym | 17. 9. 2004 09:08

    Jano Kozlová, při psaní receptů více pozornosti. Zapomenout na sůl.

  • Anonym | 2. 9. 2004 07:26

    A když se to solí, proč to tam neni napsaný. A pepří se to ?

  • abu | 1. 9. 2004 19:53

    ale solí, maso se solí, vajíčko se solí, hranolky se solí a zelenina se solí.

  • Anonym | 1. 9. 2004 14:16

    to se nesolí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Strouhanka Sýr Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorové maso

Mramorové maso

Zavařování hub

Zavařování hub

Marcipán ze sušeného mléka

Marcipán ze sušeného mléka

Špagety s kuřecím masem, žampiony a hráškem

Špagety s kuřecím masem, žampiony a…

Kuřecí prsa na pórku

Kuřecí prsa na pórku

Dalamánky z chlebové mouky

Dalamánky z chlebové mouky

Boloňské tousty

Boloňské tousty

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Smažák bez prskání - sýrové placičky

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

539
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
54
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
40
Císařský trhanec s borůvkami a šodó
Císařský trhanec s…
34
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Medvědí řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact