• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Medvědí řízek
Napište svůj komentář k receptu

Medvědí řízek

autor: Jana2222
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medvědí řízek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 100
      g strouhanka
    • 4
      ks vejce na volská oka
    • 1
      ks cibule větší
    • 100
      g sýr
    • kečup - jemný
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, obalíme ve strouhance, pak ve vejci a dáme na pánev usmažit.
2
Vyjmeme na talíř, pomažeme hořčicí, posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, nastrouháme tvrdý sýr, doprostřed kápneme trochu kečupu a nahoru položíme volské oko. Podáváme s hranolky a obloženou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Medvědí tlapa

Medvědí tlapa

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapky II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Veselá | 6. 8. 2006 18:46

    Ne to je právě ten fígl. Nejdřív strouhanka, pak teprve vajíčko. A doporučuji tu strouhanku hodně namačkat na maso.

  • Michaela Kantorová | 6. 8. 2006 10:14

    a neni to naopak? nejprve ve vejci a potom ve strouhance?

  • Petr | 1. 8. 2006 19:50

    Vynikající - uvařil jsem manželce, když mi oznámila těhotenství..Na anonyma se vykašli - asi to neosolil.. :o)

  • Jana Kozlová | 5. 7. 2006 20:27

    to jsem ráda že jsi to zvládl a chutnalo ti Marku :)

  • Marek | 10. 4. 2006 16:28

    Uvařil jsem toto jídlo, pač sem měl hlad a hledal jsem něco "jednoduchého".. Bylo to celkem dobrý, ale na to že je mi 17 a nejsem ve vaření příliš zběhlý, tak sem se u teho i zapotil.Ale jinak cool recept.. Jen tak dál :o)

  • Petra | 8. 4. 2005 10:58

    Uvařila jsem a byla jsem moc pochválena. Děkuji za výborný recept:-)))

  • Jana Kozlová | 10. 3. 2005 16:51

    anonyme to je pravda chybička se vloudila maso solím to je pravda, ale nepepřím a tím že mám malé dítě tak sůl omezuji tak že jsem ji tady zapoměla i napsat :)

  • MAFA | 17. 2. 2005 13:36

    Vy snad nevaříte,že byste neposolili? Zapomenout může každý. Důležité jsou suroviny,ne?

  • Taky anonym | 17. 9. 2004 09:08

    Jano Kozlová, při psaní receptů více pozornosti. Zapomenout na sůl.

  • Anonym | 2. 9. 2004 07:26

    A když se to solí, proč to tam neni napsaný. A pepří se to ?

  • abu | 1. 9. 2004 19:53

    ale solí, maso se solí, vajíčko se solí, hranolky se solí a zelenina se solí.

  • Anonym | 1. 9. 2004 14:16

    to se nesolí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Strouhanka Sýr Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Plněný lilek (melanzane ripiene)

Rohlíčky bez cukru

Rohlíčky bez cukru

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Rychlovka s gnocchi

Rychlovka s gnocchi

Salát ze zelených fazolek

Salát ze zelených fazolek

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Česnekovo-žampionové masíčko: minutka

Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Pesto z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

156
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
105
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
102
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
72
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
64
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho…

Zajímavé články

Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
AHA.cz Definitivní konec? Mareš bez Moniky mluví o životní změně

Definitivní konec? Mareš bez Moniky mluví o životní změně

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl stroj na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Macaulay Culkin slaví 45! V dětství byl stroj na peníze a oženil se v 18 letech. Co dělá dnes?

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Legendární Brouci stále nekončí: Beatles vydávají nové album!

Legendární Brouci stále nekončí: Beatles vydávají nové album!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

Tarotskop na září: Býci mají zvolnit, Lvy čeká výhra a Střelce potká nová láska

  • Recepty.cz
  • Medvědí řízek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact