• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Medové trubičky plněné koňakovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Medové trubičky plněné koňakovým krémem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medové trubičky plněné koňakovým krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 600
      g hladká mouka
    • 300
      g med rozpuštěný
    • 200
      g moučkový cukr
    • 3
      lžíce mléko 2-3, vlažné
    • 3
      ks žloutek
    • 1
      špetka jedlá soda
  • Krém
    • 100
      ml vaječný koňak
    • 2
      lžíce moučkový cukr
    • 250
      g máslo změklé
    • 50
      g čokoláda na vaření na polití trubiček

Postup přípravy receptu

1
Prosátou mouku promíchejte s jedlou sodou a cukrem, přidejte med, mléko, žloutky, vypracujeme hladké těsto. Na pomoučněném válu z něj vyválíme tenký plát o tlouštce cca 5 mm, kulatým vykrajovátkem vykrajujeme kolečka, ta zavineme okolo kovových formiček na trubičky (o průměru cca 1 cm) a klademe je na vymazaný nebo pečícím papírem vyložený plech. Pečeme v předehřáté troubě při 170 °C cca 10-12 minut, ještě teplé sejmeme z formiček, necháme vychladnout.
2
Mezitím připravíme krém: v misce smíchejte máslo s cukrem a pomalu přilévejte a vmíchávejte vaječný koňak. Vymíchejte hladký krém, trubičky pomocí cukrářského tvořítka plníme krémem a polijeme rozpuštěnou čokoládou. Krém můžeme obměnit například přimícháním rozinek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medové trubičky

Medové trubičky

Nepečené trubičky II.

Nepečené trubičky II.

Marcipánové trubičky

Marcipánové trubičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana | 18. 12. 2007 11:10

    Právě je peču. Jsou dost sladké...ale i v jiných receptech je tento poměr cukru a medu...peču je na 160 stupňů s ventilátorem a tak asi 5 minut...více už jsou tmavé. Jinak se špatně sundávají z formiček, ale po chvíli trubičky ztvrdnou a formičku skoro násilím vytlačím ven a trubička zůstane nepoškozená. Ale přemýšlím nad krémem, neměl by být moc sladký.

  • Zita | 8. 11. 2007 17:26

    Já tímto krémem z vaječného koňaku plním vosí hnízda.

  • Di | 8. 11. 2007 14:34

    Zkoušela jsem je péct vloni o Vánocích podle repceptu Plněné medové trubičky, ovšem s méně cukru - na 500 g mouky 100 g cukru a 2 lžíce medu. Tohle těsto by pro nás bylo příliš sladké. Moc nám chutnaly, letos chci zkusit plnit tímto koňakovým krémem.

  • lenak | 8. 11. 2007 13:54

    Ano, nebyly spatne,ale take mne neoslnily. Zato krem musim pochvalit.

  • ren pan | 2. 9. 2007 21:07

    Už jste někdo vyzkoušel?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Dopolední svačina Svačina Pečení Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Hladká mouka Jedlá soda Máslo Med Mléko Moučkový cukr Vaječný koňak Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zabijačková polévka

Zabijačková polévka

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Masové nudličky na zelenině s nudlemi

Masové nudličky na zelenině s nudlemi

Pikantní vepřová pečínka

Pikantní vepřová pečínka

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Smoothie s Kinder Pinguí

Smoothie s Kinder Pinguí

Cuketová pomazánka

Cuketová pomazánka

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

164
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Pasta / pesto z…
156
Krémová polévka z červené řepy
Krémová polévka z…
51
Míša řezy
Míša řezy
43
Třešňovo-makový závin
Třešňovo-makový závin
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

Belohorcová a Hájek: Manželství v troskách!?

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

  • Recepty.cz
  • Medové trubičky plněné koňakovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact