• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mediteránská polévka s toasty
Napište svůj komentář k receptu

Mediteránská polévka s toasty

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
4fotografie
Nahrát fotku
 

Uvařte si opravdu výtečnou polévku plnou zeleniny, která lahodí oku i chuti. Provoněná provensálskými bylinkami vnese do vaší kuchyně chuť středomořské kuchyně.

Brokolicová polévka

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      stonek řapíkatý celer
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks červená paprika
    • 4
      hrst kadeřávek
    • olivový olej
    • 150
      g kukuřice sterilovaná
    • 1
      plechovka rajčata oloupaná
    • 750
      ml zeleninový vývar
    • 2
      lžička provensálské bylinky
    • 1
      ks bageta menší
    • 80
      g parmezán
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu očistěte, cibuli nasekejte nadrobno, česnek a řapíkatý celer pokrájejte na plátky, mrkev na kolečka, papriku na malé kostičky, kadeřávek natrhejte na kousky. V hrnci na lžíci oleje zpěňte cibuli, asi po 3 minutách přidejte česnek, řapíkatý celer, mrkev a papriku. Restujte asi 5 minut. Přidejte kukuřici, zalijte rajčaty a vývarem, ochuťte bylinkami a vařte asi 5 minut.

RADA: Krájení cibule

2
Bagetu pokrájejte na plátky, zakápněte je olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C opečte takřka dozlatova. Nastrouhejte parmazán, polovinu ho nasypte na toasty a dopečte dozlatova. Polévku dochuťte solí a pepřem, rozdělte do talířů, přidejte parmazán a podávejte s toasty.

RADA: Snadno nastrouhaný sýr

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mexická polévka

Mexická polévka

Avokádová polévka

Avokádová polévka

Zimní minestrone

Zimní minestrone

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky FOOD
Pečení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Červená paprika Česnek Cibule Kadeřávek Kukuřice Mrkev Olivový olej Parmezán Provensálské bylinky Rajčata oloupaná Řapíkatý celer Sůl Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Pařížské rohlíčky II.

Pařížské rohlíčky II.

Turecký med

Turecký med

Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků

Jablkový koláč se zakysanou smetanou

Jablkový koláč se zakysanou smetanou

Paprikové kostky se žampiony

Paprikové kostky se žampiony

Kořeněné pečené kuře s pečenými bramborami

Kořeněné pečené kuře s pečenými…

Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Salát Caprese II

Salát Caprese II

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

249
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
35
Koláč s bazalkovým krémem a jahodami
Koláč s bazalkovým…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ostružiny s mandlovou…
18
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Sexy přehlídka Styl a Kabo: Ňadra Sklovské, odhalené zadečky a dechberoucí dekolty!

Sexy přehlídka Styl a Kabo: Ňadra Sklovské, odhalené zadečky a dechberoucí dekolty!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Další doporučené recepty:

Medailonky v zelenině
Medailonky v zelenině
Medajlonky s omáčkou
Medajlonky s omáčkou
Medánek
Medánek
Medová kachna na kapustě
Medová kachna na kapustě
Medová karotka s kuskusem
Medová karotka s kuskusem
Medová kuřecí stehýnka
Medová kuřecí stehýnka
  • Recepty.cz
  • Mediteránská polévka s toasty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact