• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mediteránská polévka s toasty
Napište svůj komentář k receptu

Mediteránská polévka s toasty

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
Mediteránská polévka s toasty
4fotografie
Nahrát fotku
 

Uvařte si opravdu výtečnou polévku plnou zeleniny, která lahodí oku i chuti. Provoněná provensálskými bylinkami vnese do vaší kuchyně chuť středomořské kuchyně.

Brokolicová polévka

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 2
      stonek řapíkatý celer
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks červená paprika
    • 4
      hrst kadeřávek
    • olivový olej
    • 150
      g kukuřice sterilovaná
    • 1
      plechovka rajčata oloupaná
    • 750
      ml zeleninový vývar
    • 2
      lžička provensálské bylinky
    • 1
      ks bageta menší
    • 80
      g parmezán
    • sůl a pepř

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu očistěte, cibuli nasekejte nadrobno, česnek a řapíkatý celer pokrájejte na plátky, mrkev na kolečka, papriku na malé kostičky, kadeřávek natrhejte na kousky. V hrnci na lžíci oleje zpěňte cibuli, asi po 3 minutách přidejte česnek, řapíkatý celer, mrkev a papriku. Restujte asi 5 minut. Přidejte kukuřici, zalijte rajčaty a vývarem, ochuťte bylinkami a vařte asi 5 minut.

RADA: Krájení cibule

2
Bagetu pokrájejte na plátky, zakápněte je olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C opečte takřka dozlatova. Nastrouhejte parmazán, polovinu ho nasypte na toasty a dopečte dozlatova. Polévku dochuťte solí a pepřem, rozdělte do talířů, přidejte parmazán a podávejte s toasty.

RADA: Snadno nastrouhaný sýr

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mexická polévka

Mexická polévka

Avokádová polévka

Avokádová polévka

Zimní minestrone

Zimní minestrone

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky FOOD
Pečení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Červená paprika Česnek Cibule Kadeřávek Kukuřice Mrkev Olivový olej Parmezán Provensálské bylinky Rajčata oloupaná Řapíkatý celer Sůl Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Cheesecake

Cheesecake

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Mexická zeleninová polévka

Mexická zeleninová polévka

Smažená zelenina po italsku

Smažená zelenina po italsku

Ovarová polévka se zeleninou

Ovarová polévka se zeleninou

Fazolková omáčka

Fazolková omáčka

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Jednoduchá lososová pomazánka

Jednoduchá lososová pomazánka

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

492
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
123
Kuře / králík na zelenině (nejen) z remosky
Kuře / králík na…
36
Francouzské kuře II.
Francouzské kuře II.
30
Sýrové karbanátky s uzeným  masem
Sýrové karbanátky s…
18
Nealkoholický punč
Nealkoholický punč

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Medailonky v zelenině
Medailonky v zelenině
Medajlonky s omáčkou
Medajlonky s omáčkou
Medánek
Medánek
Medová kachna na kapustě
Medová kachna na kapustě
Medová karotka s kuskusem
Medová karotka s kuskusem
Medová kuřecí stehýnka
Medová kuřecí stehýnka
  • Recepty.cz
  • Mediteránská polévka s toasty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact