• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Masový vývar s petrželovými noky
Napište svůj komentář k receptu

Masový vývar s petrželovými noky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 16
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
Masový vývar s petrželovými noky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí žebra s kostí nebo harfy, drůbeží skelety ...
    • 1
      ks mrkev
    • celer - kousek
    • kořen petržele - kousek
    • kapusta , může být i růžičková - kousek nebo pár kuliček
    • 10
      ks pepř celý - kuličky
    • 2
      ks nové koření - kuličky, není nutné
    • 1
      ks bobkový list , není nutný
    • sůl a mletý pepř
    • 2
      l voda
    • petrželka na dozdobení
  • Noky
    • 1
      ks vejce
    • sůl a pepř
    • 2
      lžíce petrželka
    • 40
      g hrubá mouka nebo krupice, dle velikosti vejce: 30 -

Postup přípravy receptu

1
Žebra, skelety... opláchneme a dáme do hrnce společně s kořením a zeleninou, přilijeme vodu, osolíme nebo přidáme kostku bujonu a dáme vařit do změknutí masa. Použitím tlakového hrnce zkrátíme dobu vaření. Zeleninu můžeme vyndat dříve, aby se nám nerozvařila.
2
Kosti a maso z vývaru vyndáme, vývar přecedíme.
3
Měkké maso z kostí obereme a dáme do čistého vývaru, část zeleniny(pokud jí máme rádi) také přidáme do vývaru. Vývar dochutíme solí a pepřem a přivedeme k varu. Do vroucího vývaru lžičkou ukrajujeme malé nočky, které do něj vhazujeme a vaříme doměkka.
4
Nočky: Vejce rozmícháme společně s petrželkou, solí, pepřem a hrubou moukou do hladké kašičky.
5
Polévku na talířích dozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Vrstvený masový bochník

Vrstvený masový bochník

Masový koláč s brokolicí

Masový koláč s brokolicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kačenka | 29. 11. 2015 18:41

    Noky ve vývaru neměly chybu a byly nastopro lepší jak nudle a taky o dost rychlejší, teda pokuď si je nedáte koupený :)))))

  • k.minnie
    k.minnie | 19. 7. 2012 17:58

    Vývar byl skvělý.

  • alena | 5. 5. 2012 14:42

    noky byly naprosto super <:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Knedlíčky & noky a kapání
Polévky Zavářky do polévek Oběd Večeře Vaření Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Hovězí žebra s kostí Hrubá mouka Kapusta Kořen petržele Mrkev Nové koření Pepř celý Petrželka Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodový patrový dort

Jahodový patrový dort

Chlebové placky

Chlebové placky

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Sýrovo-vajíčková pomazánka

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Pomazánka s tuňákem pro děti i dospělé 123

Pomazánka s tuňákem pro děti i…

Kokosovo-tvarohový dort

Kokosovo-tvarohový dort

Adamovy kuličky (sekaná)

Adamovy kuličky (sekaná)

Bramborový guláš s baby karotkou

Bramborový guláš s baby karotkou

Jednoduché tvarohové šátečky (závin) s marmeládou

Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

35
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.
Tvarohové knedlíky s…
33
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
28
Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska
Hnětynky - posvícenská…
27
Brokolicová polévka se sýrem a slaninou
Brokolicová polévka se…
25
Ovesné pražmové pirožky, základní recept
Ovesné pražmové pirožky,…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Kůrka podstoupil další zákrok: Čtvrtá operace během dvou let!

Kůrka podstoupil další zákrok: Čtvrtá operace během dvou let!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Masový koláč s brokolicí
Masový koláč s brokolicí
Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem
Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…
Masový štrůdl s bochánky
Masový štrůdl s bochánky
Massaman kari pasta
Massaman kari pasta
Matar dal khichdi falešný, základní recept
Matar dal khichdi falešný, základní…
Mates s bylinkovou omáčkou
Mates s bylinkovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Masový vývar s petrželovými noky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact