• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Masový nákyp s rajčaty a lilkem
Napište svůj komentář k receptu

Masový nákyp s rajčaty a lilkem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masový nákyp s rajčaty a lilkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 400
      g rajčata
    • 2
      lilek
    • 1
      cibule
    • 4
      česnek
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce červená chilli paprička
    • 1
      lžička oregáno
    • 0,50
      lžička tymián
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a osmahneme, dokud nezačne tvořit hrudky. Pak přidáme nakrájená rajčata, rajský protlak, lžíci papriky, promícháme, mírně podlijeme a dusíme, dokud se nám voda nevydusí a nezůstane masovo-rajčatová hmota. Pak přidáme prolisovaný česnek, oregano, tymián, sůl a pepř. Než se nám maso podusí, nakrájíme omyté neloupané lilky na kolečka a 2 min je povaříme ve vodě, pak vyndáme a necháme okapat. Do vymaštěného pekáčku dáme vrstvu lilku (polovinu množství), pak maso a zakončíme druhou vrstvou lilku. Zapečeme v troubě.
2
Já občas použiji místo 1 lilku cuketu nebo před dopečením posypu povrch parmezánem. Je to také výborné.
3
Recept jsem převzala z časopisu a jelikož nám moc chutná, posílám dál.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

Minipizzy s jehněčím masem a lilkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Otakar Novák | 5. 11. 2008 22:44

    Nevadí. Vypovidá to o úrovni autora kterému nevadí přiznat že to opsal a nechlubí se cizím peřím jako ostatní :-)

  • Jarka O. | 5. 11. 2008 22:12

    Pane, který tak dbáte na uveřejňování zdroje: tady je ten zdroj uveden tak VŠEOBECNĚ a to vám nevadí??? Další důkaz, že vám nejde o recept ani nějaké rádoby plagiátorství. Problém je docela jinde, že??

  • ladislava staffenová | 5. 11. 2008 21:29

    Takže, abychom vyhověli panu Novákovi a případným dalším těmto milovníkům absolutní přesnosti, dávám tento návrh: povinně každý, kdo bude chtít, aby mu byl jeho recept zveřejněn a nebude znát ze kterého kolena ten recept má, v závěru uvede: NĚKDE JSEM TO ČETL, SLYŠEL, OBJEVIL, OCHUTNAL. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Já to ale ke svému štěstí nepotřebuju. Nebo myslíte, že nepřipálím omáčku, když nebudu znát pramen receptu? Tohle ale není diskuze, to je ....Ale co, radši jdu přemýšlet o nesmrtelnosti chrousta.

  • Otakar Novák | 5. 11. 2008 21:19

    No vidite že to jde.Hned to vypadá líp když je uveden pramen...:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená chilli paprička Česnek Cibule Lilek Mleté maso Olej Oregáno Pepř mletý Rajčata Rajský protlak Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečené obložené řízky

Pečené obložené řízky

Dresing na hlávkový salát

Dresing na hlávkový salát

Cuketa na orientální způsob

Cuketa na orientální způsob

Severoafrická cizrnová polévka

Severoafrická cizrnová polévka

Dietní buchta

Dietní buchta

Velikonoční kopřivová nádivka

Velikonoční kopřivová nádivka

Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem

Plněné kuřecí prsíčko listovým…

Čokoládové croissanty z listového těsta

Čokoládové croissanty z listového…

Pečené vepřové koleno

Pečené vepřové koleno

Doporučujeme

40 minut
Zelňačka s bramborovou kaší

Zelňačka s bramborovou kaší

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

116
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
80
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
22
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Zeleninové surimi…
20
Tvarohové kokosky
Tvarohové kokosky
17
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…

Zajímavé články

Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
AHA.cz Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Nečekané rozhodnutí Matušových: Bohuš balí kufry!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Vánoční trable Boho a Langmajera: Potopa a p*ča při čištění odpadu!

Vánoční trable Boho a Langmajera: Potopa a p*ča při čištění odpadu!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

  • Recepty.cz
  • Masový nákyp s rajčaty a lilkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact