• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Masové ravioli s batáty a pažitkou
Napište svůj komentář k receptu

Masové ravioli s batáty a pažitkou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 65 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
Masové ravioli s batáty a pažitkou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • máslo na polití
    • sůl
    • 2
      lžíce pažitka nasekaná
    • 1
      špetka pepř mletý (malá špetka)
    • 100
      g drůbeží maso
    • 1
      ks těsto
    • 60
      g batáty
  • Těsto:
    • 400
      g hladká mouka
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Do elektrického hnětače vložte všechny suroviny a vypracujte těsto. Můžete je ale docela dobře uhníst i ručně: na pracovní desku udělejte hromádku mouky, do ní vyklepněte vajíčka a pak pečlivě zpracovávejte asi 10 minut, aby vzniklo hladké, nelepivé a pružné těsto. Mělo by mít takovou konzistenci, že když do něj dloubnete prstem, důlek se pomaličku vyrovná zpátky. Pokud nemáte strojek, vyválejte těsto na pomoučněném válu na plát silný asi 2 až 3 mm.

RADA: VIDEO, jak naporcovat celé kuře

2
Připravte náplň: maso a batát nakrájete na co nejmenší kousky a promíchejte se solí, pepřem a částí pažitky. Na plát těsta dávejte vždy malý kopeček náplně v asi pěticentimetrových rozestupech. Přikryjte druhým plátem a vykrajujte kolečka tak, aby ve středu každého byla náplň. Okraje k sobě pevně přitiskněte nebo přimáčkněte vidličkou.
3
Hotové taštičky zavařte do vroucí osolené vody a po 5 minutách je sceďte. Pak ravioli rozdělte na talíře, polijte je máslem a posypte zbytkem pažitky.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Taštičky z křehkého těsta

Taštičky z křehkého těsta

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou náplní

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou…

Ispanakli pogaca, špenátové taštičky

Ispanakli pogaca, špenátové taštičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Maso Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Batáty Drůbeží maso Hladká mouka Máslo Pažitka Pepř mletý Sůl Těsto Vejce

Jak naporcovat kuře

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Selské sendviče

Selské sendviče

Celerový salát s jablkem

Celerový salát s jablkem

Želatinová mňamka

Želatinová mňamka

Francouzské kuře II.

Francouzské kuře II.

Mrkvový salát III

Mrkvový salát III

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak naporcovat kuře

Poslední sledované recepty

70
Pikantní bramborový guláš
Pikantní bramborový guláš
48
Pravá boloňská omáčka
Pravá boloňská omáčka
36
Chilli křídla v cibulovém sosu
Chilli křídla v…
32
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Zapečené noky s rajčaty…
23
Kuřecí salát s vejci
Kuřecí salát s vejci

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, jaké postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!

Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Masové nudličky se sýrovým přelivem
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Masové nudličky v jasmínové rýži
Masové nudličky v jasmínové rýži
Masové ragů na starořecký způsob
Masové ragů na starořecký způsob
Masové šišky (kebaby) v chlebové placce
Masové šišky (kebaby) v chlebové placce
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
Masové taštičky z listového těsta
Masové taštičky z listového těsta
  • Recepty.cz
  • Masové ravioli s batáty a pažitkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact