• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Masová roláda
Napište svůj komentář k receptu

Masová roláda

autor: Lucie Kolarova
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Masová roláda
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g mleté maso
    • 1,50
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 2
      dl mléko studené
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 200
      g šunka
    • 100
      g salám suchý
    • 3
      ks párky
    • 2
      lžíce kukuřice
    • 2
      lžíce hrášek
    • 2
      ks vejce míchaná

Postup přípravy receptu

1
Mleté maso smícháme se solamylem, mlékem a ochutíme solí a pepřem. Vše pořádně propracujeme a mokrýma rukama rozprostřeme na igelit (stačí igelitový sáček) tak, aby vznikla placka cca 40x30 cm. Spodní kraj delší strany potřeme hořčicí a kečupem, poklademe na to plátky šunky, suchého salámu, párky, kukuřici, hrášek a vajíčka (samozřejmě si každý může udělat náplň podle svého). Pomocí igelitu zabalíme v roládu. Zeshora potřeme plnotučnou hořčicí, dáme do alobalem vyloženého pekáče nebo hlubokého plechu a podlijeme vodou.
2
Pečeme asi tak 1 hodinu, neustále dolíváme vodu, z které pak máme chutnou šťávičku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masová směs se zázvorem - nakládaná

Masová směs se zázvorem - nakládaná

Masová bábovka aneb sekaná trochu jinak

Masová bábovka aneb sekaná trochu…

Masová směs na grilu

Masová směs na grilu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andra | 18. 3. 2008 09:37

    Peciete to cely cas odkryte?

  • Věra Novotná | 17. 3. 2008 17:54

    Místo alobalu do pekáče používám pečící papír. Krásně se ze všeho sloupne a pekáč se nemusí tak moc drhnout od připálenin. Recept výborný. Na Velikonoce se bude určitě hodit do obložené mísy.

  • Klára | 17. 3. 2008 17:41

    No tak k tomuto receptu není potřeba žádný komentář!! prostě výýýbornééé!!

  • Zuzana Šindlerová | 11. 11. 2006 18:40

    Lucko, moc vám děkuji za recept. Mám teď období, že vařím každý vikend pro deset lidí a už mně dochází inspirace. Tento recept je opravdu balzám pro žaludek i oko. Maso jsem dala půl na půl, pekla jsem z kila a čtvrt masa, byly z toho 2 velké rolády, krásně se krájely, nerozpadaly, paráda. Samozřejmě dávám 1*.

  • Anonym | 9. 11. 2006 21:56

    To maso vepřové? Děkuji

  • Adam | 9. 11. 2006 15:25

    opravdu to bylo super, celá šiška se snědla za jedno odpoledne...

  • Kateřina R | 27. 11. 2005 22:19

    výborné...místo hrášku jsem dala brokolici, čímž jsem zajistila, že to nejedly moje mlsné děti..:)příště zkusím olivy.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice plnotučná Hrášek Kečup - jemný Kukuřice Mléko Mleté maso Párky Pepř mletý Salám Solamyl (bramborový škrob) Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá svačina

Rychlá svačina

Pikantní škvarková pomazánka nejen na topinky

Pikantní škvarková pomazánka nejen na…

Pizza rohlíky II.

Pizza rohlíky II.

Nepečený dort III.

Nepečený dort III.

Tulácký guláš

Tulácký guláš

Makronky se třemi náplněmi

Makronky se třemi náplněmi

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Churros

Churros

Ostrá barbecue marináda BBQ

Ostrá barbecue marináda BBQ

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

58
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
47
Klasické lečo
Klasické lečo
35
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Polévka s uzenými žebry…
24
Guláš připravený v troubě
Guláš připravený v troubě
21
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Nejnovější fotka Gottovy dcery (19) pobláznila národ: Vypadá na ní jako kouzelná víla!

Nejnovější fotka Gottovy dcery (19) pobláznila národ: Vypadá na ní jako kouzelná víla!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

  • Recepty.cz
  • Masová roláda
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact