• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Maso z alobalu s kořenovou zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 1
      plátek maso dle chuti - vepřové, kuřecí, krůtí
    • 1
      ks mrkev
    • celer - kousek
    • 0,50
      ks petržel
    • 1
      ks brambory
    • máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • nové koření mleté - na špičku nože
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Plátek masa naklepeme, osolíme, opepříme a položíme do středu pomaštěného plátu alobalu.
2
Zeleninu očistíme a pokrájíme na středně silné hranolky. Bramboru oloupeme a pokrájíme na měsíčky nebo plátky.
3
Na plátek masa naskládáme zeleninu, kterou osolíme, opepříme a okořeníme novým kořením. Pak naskládáme brambory, osolíme, na ně položíme kousek másla, vše opatrně(abychom neprotrhli alobal) zabalíme a přeneseme na pekáček nebo do zapékací misky. Dáme péct do předehřáté trouby na cca 50 minut. Před vložením do trouby balíček podlijeme skleničkou vody, která se nám během pečení odpaří, pak už nepodléváme. Až budeme balíček otvírat musíme dávat pozorna páru!
4
Podáváme buď na talíři a každý si balíček rozbalí sám, nebo obsah balíčku i s výpekem přendáme na talíř.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Čočková polévka s kořenovou zeleninou

Kapří guláš s kořenovou zeleninou

Kapří guláš s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s kořenovou zeleninou

Polévka z vepřových žaludků s…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Linda | 24. 4. 2015 19:51

    Kotletu jsem posypala steak kotanyi, dala zeleninu a brambora stačila jedna větší. Pak ještě trochu koření, olivový olej a na talířích po hodině v troubě byla dokonale vymazlená večeře, kterou si pochvaloval i přítel s dcerou. Děkuji.

  • Kolesová | 3. 4. 2012 20:08

    Alobal jsem nahradila mísou z varného skla a porce pekla hromadně. Maso bylo výborné a nasálo do sebe jemnou chuť zeleniny, která byla po upečení jako příloha vynikající.Možná kdyby se dalo víc zeleniny dal by se brambor z receptu vypustit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Brambory Celer Máslo Maso Mrkev Nové koření mleté Pepř mletý Petržel Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Margotkové řezy

Margotkové řezy

Jablečné těstoviny s tvarohem

Jablečné těstoviny s tvarohem

Zelňačka s maďarskou klobásou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Slaninová vinná klobása na pivu

Slaninová vinná klobása na pivu

Lehký jemný ovocný dort

Lehký jemný ovocný dort

Těstoviny s řepou - zapékané

Těstoviny s řepou - zapékané

Ananasový koláč naruby

Ananasový koláč naruby

Špenátovo-vločková polévka

Špenátovo-vločková polévka

Slané lívance

Slané lívance

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

25
Klasické lečo
Klasické lečo
20
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…
19
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem …
17
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
15
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Maso tří barev
Maso tří barev
Maso v jogurtu
Maso v jogurtu
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso zapékané s cuketou a nivou
Maso zapékané s cuketou a nivou
Maso-žampionová bageta
Maso-žampionová bageta
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O.D.
  • Recepty.cz
  • Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact