• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maso tří barev
Napište svůj komentář k receptu

Maso tří barev

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso tří barev
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 300
      g kuřecí maso prsa
    • 300
      g vepřové maso kýta
    • 300
      g játra vepřová
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks vejce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks pórek
    • 0,50
      kostka masox
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      svazek ředkvička
    • 1
      ks feferonka

Postup přípravy receptu

1
Maso i játra očistíme, omyjeme a odřízneme tučné kousky. Solamyl přelijeme dvěma lžícemi vody a necháme stát. Asi po 10 minutách vodu slijeme. Do solamylu přidáme vejce, sůl a umícháme zahoustlou kaši. Maso rozkrájíme na tenké nudličky. Nasypeme je do kaše a důkladně v ní obalíme.
2
Necháme asi 20 minut naložené pěkně uležet. Na pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje a obalené masové kuličky na něm opékáme ze všech stran asi 4 minuty. Vyjmeme a necháme okapat. Omyjeme a nakrájíme na proužky ředkvičky. Na pánvičku dáme dvě lžíce oleje, přidáme očištěný a na proužky nakrájený pórek.
3
Masox rozpustíme v 100 ml horké vody a spolu se sójovou omáčkou vlijeme na pánvičku. Vše asi 2 minuty podusíme. Nakonec přidáme masové nudličky a ředkvičky. Potom ještě chvilku prohřejeme. Opláchneme a očistíme feferonku a pokrájíme ji nadrobno. Rozpálíme lžičku oleje a feferonku osmahneme. Masové nudličky posypeme osmahnutou feferonkou a podáváme s vařenou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Válka barev - předkrm z avokáda

Válka barev - předkrm z avokáda

Kuřecí špízy 3 barev - výtečné!

Kuřecí špízy 3 barev - výtečné!

Pudinkové řezy čtyř barev se zakysanou smetanou

Pudinkové řezy čtyř barev se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martin | 22. 1. 2015 09:21

    Kde je ten třetí druh masa? Tohle je dle mého Maso dvou barev s játry...

  • Martin | 22. 1. 2015 09:17

    Kde je ten třetí druh masa?

  • Anonymous | 28. 10. 2012 08:41

    proč masox?

  • Anonymous | 29. 5. 2011 10:19

    skvělá aplikace

  • rommi | 5. 3. 2011 14:44

    složité, ale nemusí být špatné 8-)

  • balm | 22. 11. 2010 17:54

    Proč ale proboha tak složitě???

  • vendul.ka | 15. 10. 2010 13:53

    výborná kombinace jater a masa

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Feferonka Játra Kuřecí maso Masox Pórek Ředkvička Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná bageta

Plněná bageta

Šišky z bramborové kaše

Šišky z bramborové kaše

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Křehký kokosový koláč s jablky - mřížkový

Křehký kokosový koláč s jablky -…

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Hořčicové hovězí na špeku a zelenině

Jidáše - medové

Jidáše - medové

Pikantní špagety s kuřecím masem, slaninou a česnekem

Pikantní špagety s kuřecím masem,…

Krémové houbové rizoto

Krémové houbové rizoto

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

42
Buchty - těsto z domácí pekárny
Buchty - těsto z domácí…
30
Klasické lečo
Klasické lečo
23
Broskvový džem (marmeláda)
Broskvový džem …
22
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
21
Buřty na pivu
Buřty na pivu

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

Zpěvák megahitu Human Rag’n’Bone Man: Místo koncertu skončil ve špitále!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Maso s paprikovou omáčkou
Maso s paprikovou omáčkou
Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Maso v jogurtu
Maso v jogurtu
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
Maso z alobalu s kořenovou zeleninou
  • Recepty.cz
  • Maso tří barev
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact