• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou

autor: kkacaa
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 190
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso nebo vepřové maso
    • olej
    • hořčice plnotučná
    • smetana na vaření (9%)
    • cibule
    • 2
      ks červená paprika
    • sojová omáčka
    • grilovací koření
    • kari
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a orestujeme spolu s pokrájenou cibulí. Potom přidáme nakrájenou papriku přilijeme trochu vody a dusíme, dokud není paprika i maso měkké. Nakonec zalijeme smetanou a přidáme hořčici (na 200 ml smetany dávám asi 2 vrchovaté lžíce). Dochutíme kari kořením, sójovkou atd., případně dohustíme moukou rozšlehanou v mléce.
2
Jako příloha jsou nejlepší hranolky nebo americké brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dršťky s hořčičnou omáčkou

Dršťky s hořčičnou omáčkou

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Krůtí sekaná s hořčičnou omáčkou a pečenými brambory

Krůtí sekaná s hořčičnou omáčkou a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janaso | 22. 7. 2018 23:00

    Moc dobré.

  • Nicol | 8. 4. 2017 06:23

    Nám to teda moc nechutnalo. Možná jsem neodhadla množství masa, papriky a všeho ale bylo to i přesolené a to jsem vlastně ani sůl nedávala :'( :-$

  • pican76 | 16. 8. 2014 12:07

    protože tyhle příspěvky jsou jeden jako druhý a normálně uvažující člověk to pochopí

  • Kačka | 4. 4. 2014 13:15

    Dobrý receptík..moc nám chutnalo a budeme ho vařit určitě znova ;-)

  • BB | 19. 3. 2014 19:46

    Ušlo to, ale nic extra to zas nebylo.

  • DenisaFeltova | 10. 3. 2014 13:03

    Rychlé, výborné, chutné :) doporučuji :-)

  • ikona | 23. 2. 2014 14:48

    Udělala jsem dnes a bylo to moc dobré, jen jsem přidala navíc zbytek brokolice a kousek fenyklu, abych vyklidila spíž. A udělala jsem k tomu couscous. Šlo to výborně. :-[

  • perli.cka | 31. 1. 2014 21:39

    Výborné a rychlé jídlo :)

  • Eva | 28. 1. 2014 19:09

    Každý máme fakt jinačí chutě.Mně to třeba chutnalo,ale přítelovi vůbec.

  • Iva Koulová | 3. 1. 2014 22:13

    Neurazí, nenadchne, celkem ujde.

  • Iva Koulová | 21. 12. 2013 22:33

    Proč sem motáte Pohlraicha? Ráda vyzkouším, ale když mi to nebude chutnat, nehodlám to vychvalovat. Zatím se mi to jeví dobře, ale kdo ví??

  • pican76 | 21. 12. 2013 19:04

    Čeho slátanina?Těch surovin tam zas tolik není.Baví mě jak tu od dob Pohlreicha je každej chytrej jak rádio :-)

  • Jana | 3. 10. 2013 18:46

    Pro mne je to slátanina všeho možného :-$ s nemožnou chutí. Lepší už je klasická česká kuchyně, kterou vařím střídmě, ale o to víc nám chutná.

  • Dana | 2. 10. 2013 08:12

    Ano, opravdu moc dobré.

  • Mona | 4. 1. 2013 11:49

    mooc dobré jídlo :) akorát jsem místo papriky dala rajčátka a nedávala jsem kari. Ta chuť tohoto koření mě nikdy nenadchla a i přesto to bylo vynikající :-))

  • Kolyč
    Kolyč | 20. 12. 2012 14:48

    Včera jsem toto jídlo udělal přítelkyni k večeři a hrozně jí to chutnalo :-) Výborné, jednoduché a rychlé - dávám za 1 ;-)

  • Zzuzzana | 16. 12. 2012 20:57

    Všem nám moooc chutnalo. Jako přílohu jsme měli rýži. Určo ještě uvařím.

  • syslicek
    syslicek | 4. 11. 2012 14:17

    Dnes jsem recept vyzkoušela, opravdu vynikající :)

  • Bella4500 | 6. 10. 2012 20:59

    :-) :-)

  • Žanet | 23. 6. 2012 16:38

    Výborné. Dneska jsem dělala a chutnalo :-)

  • Stálý měsíční plat | 31. 3. 2012 19:53

    Možnost stálého měsíčního platu bez zadnych investic, krome vaseho casu. Zkuste http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info. Z odkazu si vymazte pomlcky.

  • Pavel | 29. 3. 2012 14:17

    Opravdu vynikající.Díky

  • MartikK
    MartikK | 18. 3. 2012 14:16

    Moc dobré, jen se mi nepodařilo mít takovou pěknou barvu omáčky jako na obrázku (měla jsem jí mnohem světlejší).

  • routteer | 15. 3. 2012 18:53

    Ahoj. Možnost stálého měsíčního platu Zkuste http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info. Z odkazu si vymazte pomlcky.

  • www.forest.4fan.cz | 9. 3. 2012 21:35

    Moc dobré :) Děkujeme za recept

  • Katka0501 | 8. 3. 2012 07:14

    výborné, moc nám chutná, určitě ještě někdy uvařím, dávám jedničku ;-)

  • Martina | 13. 1. 2012 19:41

    Dnes jsem uvařila Váš recept a ještě teď se olizujeme.Výborný,moc děkuji za inspiraci! 8-)

  • Luonka | 11. 3. 2011 18:17

    Výborná ňamka :-)

  • kkacaa
    kkacaa | 18. 2. 2011 17:50

    jé vy jste mě potěšily!!! :) tenhle recept jsem si sama vymyslela, kdyz mi bylo asi 20 a začínala jsem s vařením a experimentovala jsem:) vyzkoušejte taky přidat místo papriky ananas, je to velmi zajímavá a výborná kombinace :-)

  • Dany PB
    Dany PB | 21. 10. 2010 17:05

    Jedním slovem vynikající. Děkuji za recept.

  • Ladia
    Ladia | 12. 10. 2010 09:07

    Zde není použito vepřové maso.

  • koky 16 | 9. 10. 2010 20:05

    dělala jsem to s kotletky a mužu říct moc dobré....... :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Vaření Restování Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Grilovací koření Hořčice plnotučná Kari Kuřecí maso Olej Pepř mletý Smetana na vaření Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí tlačenka

Domácí tlačenka

Jemné kuřecí závitky

Jemné kuřecí závitky

Báječné špízy

Báječné špízy

Dýňový krém

Dýňový krém

Mrkvové řezy s ananasem

Mrkvové řezy s ananasem

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Hovězí pečeně na červeném vínu

Hovězí pečeně na červeném vínu

Plněné brambory s rajčaty a mozzarellou

Plněné brambory s rajčaty a…

Grilovaný řapíkatý celer

Grilovaný řapíkatý celer

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

57
Bramborový salát nakyselo
Bramborový salát nakyselo
51
Jahodové daiquiri
Jahodové daiquiri
39
Křehký koláč s krémem a hruškami
Křehký koláč s krémem a…
34
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Grilovaný chřest s…
30
Treska se žampiony ve slanině
Treska se žampiony ve…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co  se stala mužem!

Herecký chameleon Petr Uhlík: Z vraha Hojera atletkou, co se stala mužem!

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Maso na paprice s cuketou a smetanou
Maso na paprice s cuketou a smetanou
Maso s cuketou
Maso s cuketou
Maso s paprikovou omáčkou
Maso s paprikovou omáčkou
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými těstovinami
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Maso tří barev
Maso tří barev
Maso v jogurtu
Maso v jogurtu
  • Recepty.cz
  • Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact