• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maso se šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Maso se šlehačkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso se šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory
    • 250
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 2
      lžíce slunečnicový olej
    • 400
      g vepřové kotlety

Postup přípravy receptu

1
Kotlety nakrájíme na plátky, zlehka naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupané brambory nakrájíme na kolečka. Polovinu brambor urovnáme do pekáče, trochu osolíme, na ně rozložíme plátky masa, opět navrstvíme zbylé brambory, osolíme, trochu opaprikujeme a zalijeme smetanou. Po krajích pekáče nalijeme trošku oleje, aby se pokrm nepřipálil.
2
Pečeme v troubě pod pokličkou asi 45 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečný řez s pudinkem a šlehačkou

Jablečný řez s pudinkem a šlehačkou

Kuře se šlehačkou

Kuře se šlehačkou

Zapečené papriky se šlehačkou

Zapečené papriky se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lidka Kábrtová | 5. 9. 2005 18:22

    Kaatio, ze stehen by to šlo určitě taky. Jen bych je asi rozdělila v kloubu, aby se to lépe peklo. Ale pokud jsou v lednici už teď, bála bych se, že do neděle nevydrží, takže bych je spíš dala do mrazáku a vytáhla je až v sobotu večer. Jinak dobrá je i kombinace, kdy nedáš papriku, ale nasekáš na to paličku česneku, osolíš, zaliješ smetanou, hustě posypeš sýrem a přikrýté pečeš tak necelou hodinu.

  • Kaatia | 5. 9. 2005 16:42

    Myslíte, že by šlo použít i kuřecí maso? Mamka je na dovolený, v lednici kuřecí stehna a já nevím, co v neděli k obědu:-)

  • marcela slamdeckova | 16. 8. 2005 18:46

    Taky tento recept znam nejakou dobu,jen nemame radi jen tak podusene maso,tak na brabory do kterych zamicham na kolecka nakrajenou cibuli pokladu maso, trosku pokapu sojovou omackou a kari korenim , prikryju alobalem a dusim 40min,potom alobal sundam a dopecu asi 15min at se brambory a maso trochu opecou.Vyborne..davam za jedna

  • Lenka | 16. 8. 2005 10:14

    Zapoměla jsem ještě dodat, že já dávám brambory, maso,zasypu strouhaným eidamem a zaliji šlehačkou. Potom jen šup do trouby a hotovo!

  • Lenka | 16. 8. 2005 10:12

    Toto je skutečně vynikající recept. Všem doporučuji. Je rychlý, dáte do trouby a za hodinku je oběd - bez dlouhé práce. Vhodné zařadit mezi rychlé (zapečené) recepty.

  • Jana Han | 15. 8. 2005 18:33

    A zkuste k tomu nakrajet zampiony, nekdy davam i brokolici a cibuli, ale zampiony jsou nejlepsi.

  • Petra Šejnohová | 15. 8. 2005 17:45

    Tento recept pravidelně připravujeme už několik let a musím říct,že je to něco fantastického. Dávám jedničku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Paprika - sladká Pepř mletý Slunečnicový olej Smetana ke šlehání Sůl Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Chlebová placka snadno a rychle

Chlebová placka snadno a rychle

Lemon Cheesecake

Lemon Cheesecake

Zapekané brambory s pórkem

Zapekané brambory s pórkem

Pangas raz dva

Pangas raz dva

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Quinoa s houbami ala houbový kuba

Pikantní jogurtové filé

Pikantní jogurtové filé

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

201
Dýňová tortila
Dýňová tortila
161
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
149
Máslové řízky
Máslové řízky
35
Klasické lečo
Klasické lečo
30
Domácí kečup
Domácí kečup

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz „Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

„Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Maso se šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact