• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maso s dvěma odstíny
Napište svůj komentář k receptu

Maso s dvěma odstíny

autor: Ivana Samcová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso s dvěma odstíny
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g vepřový bůček 200 - 300 g (i prorostlejší)
    • olej
    • 200
      g česnekové výhonky
    • sůl
    • 0,50
      lžička cukr
    • 3
      lžíce sojová omáčka 2-3
    • 1
      lžička vegeta
    • okurka salátová (Nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Bůček nakrájíme na nudličky, vložíme do suché rozpálené pánve. Mícháme, až pustí tuk, nebude-li to stačit, přidáme trošku oleje. Když je maso dost měkké, přidáme pokrájené výhonky a mírně osolíme, osladíme, ochutíme sójovou omáčkou a vegetou. Přikryjeme pokličkou a ještě chvíli dusíme do měkka (výhonky moc nepotřebují). Dochutíme. Do hotového můžeme přidat na tenké plátky nakrájenou salátovou okurku (nikdy jsem to nezkoušela).
2
Jako příloha je vařená rýže. Výhonky mají jemnou česnekovou chuť a s masem jsou opravdu výborné.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře s dvěma omáčkami

Kuře s dvěma omáčkami

Studená cuketová polévka se dvěma sýry a šunkou

Studená cuketová polévka se dvěma…

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ivana Samcová | 25. 6. 2006 18:44

    Tento recept jsem kdysi dostala od své sestřenky z Krnova a dávám ho dál, tak jak jsem ho dostala. Okurky tam přidává, já tu odvahu nikdy neměla. Je pravda, že radši používám libovější bůček, ale i s prorostlejším je to dobré, jen víc mastnější, ale s těmi výhonky to jde moc dobře dohromady.

  • Anina | 23. 6. 2006 22:55

    Okurky do těchto a podobných receptu sem nikdy nepřidávala,ale zní to zajímavě. Ale proč je to maso dvou odstínu??? Vždyt tam je jen jeden druh masa. A to bude nějaká finta, odkdy se do "činy" dává buček???

  • Ivana Přikrylová | 22. 6. 2006 15:38

    Tento recept dělám podle čínské kuchařky a můžu potvrdit, že je moc dobrý. Ta okurka mi připadá, že je tam jaksi navíc.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové výhonky Cukr Okurka salátová Olej Sojová omáčka Sůl Vegeta Vepřový bůček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dort od krtka

Dort od krtka

Rajská polévka s krupicovými haluškami

Rajská polévka s krupicovými haluškami

Jahodové řezy V.

Jahodové řezy V.

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci "Mandarin"

Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

Svíčková dle Ládi Hrušky

Svíčková dle Ládi Hrušky

Jednoduché špenátové palačinky

Jednoduché špenátové palačinky

Ledový salát s karotkou

Ledový salát s karotkou

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

215
Drobenkový kakaový koláč s tvarohem
Drobenkový kakaový koláč…
44
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Švestkové knedlíky z…
41
Cuketové těstoviny s ricottou a citronem
Cuketové těstoviny s…
38
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.
Tvarohové knedlíky s…
27
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Hvězdní šéfkuchaři »na nože«? Punčochář o Pohlreichovi: Za tohle mě asi zabije, ale…

Hvězdní šéfkuchaři »na nože«? Punčochář o Pohlreichovi: Za tohle mě asi zabije, ale…

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Maso s dvěma odstíny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact