• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maso přes noc
Napište svůj komentář k receptu

Maso přes noc

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso přes noc
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hovězí maso dle stavu peněženky
    • kořenová zelenina
    • cibule
    • 5
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření
    • 5
      ks pepř celý
    • sůl
    • smetana může být i zakysaná
    • ocet nebo citronová šťáva
    • světlá jíška

Postup přípravy receptu

1
Večer maso omyjeme, osolíme. Do poměrně dobře těsnícího kastrolu dáme nadrobno nastrouhanou zeleninu a jemně posekanou cibuli, přidáme koření přiklopíme. Doposud si říkáte že nic nového, ale pozor! Teď přijde to hlavní! Vložíme do trouby (bohužel pouze do elektrické, plynová není vhodná). Termostat nastavíme cca na 70-90 °C a pak se obrníme trpělivostí a nenačuhujeme každých 5 minut pod pokličku! Necháme to pěkně přes noc dělat co to umí.
2
Ráno je maso pěkně měkké (taky jsem tomu nechtěl věřit) a v kastolu je vrstva vynikající šťávy. Vyjmeme maso, zeleninu propasírujeme přes sítko, podle množství strávníků naředíme vodou na potřebný objem, zahustíme, dochutíme, přidáme smetanu, maso nakrájíme (bacha fakt se rozpadá, i kližka) a vrátíme do hrnce, mňam.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládové vločky naložené přes noc

Čokoládové vločky naložené přes noc

Kolečka den a noc

Kolečka den a noc

1001 noc

1001 noc

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mila Tischer | 9. 8. 2010 18:47

    Tak jsem udelala v nedeli, resp. ze soboty na nedeli. Maso jsem hodila na plno zeleniny do rimskeho hrnce cca v 11. hod. vecer, nastavila na 90°C. Vydrzela jsem to, neodklopila poklicku nic, a sla vpohode spat. Rano zvedava v 10. 00 jsem odklopila poklicku, a jake zdeseni! maso bylo tvrde jak podrazka, zelenina takztez! Tak jsem zvysila teplotu na 120°C, po hodine opet podrazka, tak jsem zvedla na 150°C a mezitim udelala k obedu spagety, s tim, ze by obed byl az tak v 6 vecer. K memu prekvapeni maso zaclo meknout a ve 2 odpoledne bylo mekke natolik, ze jsem mohla vyplnout a zahustit omacku. Maso jsem nemela z zadne stare kravy, mam maso od souseda, kterej chova bejky na maso, nabalickuje a kazdy, kdo ma zajem si odkoupi balicek, ve kterem je od zadniho, po klizku a vimjacojeste vsechno ostatni. Takze jsem takto dala pect muj neznamy kus, protoze poznam akorat rostenku, svickovou a klizku.

  • Mila Tischer | 7. 8. 2010 17:06

    Mas na mysli asi tzv. Rimske hrnce, kdyz to doslova prelozim. Mam ho doma, jeste jsem nepouzila, takze to dneska riknu a udelam. Verim tomu, ze se nemusi podlevat, uz jen z te zeleniny se udela velke mnozstvi stavy. Mrknu ted na nejake recepty, kde se pouziva Römer topf a porovnam.

  • Marie | 27. 3. 2007 12:56

    Jak dlouho se má péci?__Prosím upřesněte.

  • kuhtík | 5. 1. 2007 18:31

    Jdu to vyzkoušet a pak uvidíte komentář...

  • Hanka | 5. 11. 2006 22:27

    Bylo to moc dobré, i když jsem velmi nedůvěřovala. Udělala jsem svíčkovou s knedlíkem. Myslím, že tento recept nejen doporučím, ale zařadím ho do svého kuchařského repertoáru, Ještě jednou díky.

  • Petra | 13. 10. 2006 03:50

    zni to dobre asi to udelam o vikendu ale co davate jako prilohu k tomu

  • Di | 6. 10. 2006 08:09

    Právě teď jsem se někde dočetla, že dobrá svíčková se má péci pomaličku, třeba 4 hodiny. Říká to kuchař nejluxusnější pražské restaurace.

  • Zdena z JM | 6. 10. 2006 07:49

    Vlasto,že to neokomentovalo více lidí je asi tím,že je zde ještě 1 naprosto totožný recept"maso bez práce a bez hlídání přes noc".Tam je těch komentářů podstatně víc.

  • Vesely Vlasta | 6. 10. 2006 06:38

    Pozdrav od protinozcu . Ja jsem si myslel , ze jsem objevil Ameriku , kdyz jsem zacal delat gulas pri 100C 4 hodiny ( nekdy i dyl ) . Udelal jsem to podle tohohle receptu jen s tim rozdilem , ze jsem to podlil slaninovym a hovezim vyvarem a ne papriku , proze jsem svickovar . Prisad se tam da podle kazdeho vkusu . A kdyz to je hotovy , tak se prinutit to nechat odstat na druhy den . Jenom me prekvapuje , ze sem nevlezlo vic lidi a neokomentovali to . Proste zuzo .

  • volfinoto | 9. 2. 2006 18:33

    to vypadá lákavě

  • Mirka | 19. 10. 2005 10:15

    A jak dlouho se to má péci? Přes noc je neurčité. Třeba sedm hodin?

  • Smile Smile | 18. 4. 2005 21:58

    Znam to, ziji v zahranici. Tady se k tomu pouzivaji specialne udelane hrnce. Je to dobrota, vyzkousejte :-)

  • Dana | 13. 12. 2004 11:53

    A to se to ani trošku nepodlije? A nepřichytí se to? Vypadá to strašně zajímavě, vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Hovězí maso Kořenová zelenina Nové koření Ocet Pepř celý Smetana Sůl Světlá jíška
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dvoubarevná roláda

Dvoubarevná roláda

Slané jednohubky z listového těsta

Slané jednohubky z listového těsta

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Pečené kuře na zelí s medem

Pečené kuře na zelí s medem

Pomazánka z vařeného masa

Pomazánka z vařeného masa

Brokolice se žampiony

Brokolice se žampiony

Kokosovo-pomerančový koláč

Kokosovo-pomerančový koláč

Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Bezvaječný nepečený mangový…

Sněhové pusinky II.

Sněhové pusinky II.

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

132
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
55
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
54
Jednoduchá mléčná rýže / rýžová kaše
Jednoduchá mléčná rýže /…
48
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
44
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami
Rybí karbanátky s…

Zajímavé články

Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou polévku podle známé foodblogerky
Nepřekonatelný dýňový krém: Uvařte si skvělou…
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
AHA.cz Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mladý Polívka v seriálu Bratři a sestry: Neskutečná podoba s otcem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Pamela Anderson překvapila novým účesem! Vynesla hit letošního podzimu

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Další miminko na Primě: Krásná zprávařka Karolina Hošek čeká druhé dítě! Trápí ji však cukrovka...

Další miminko na Primě: Krásná zprávařka Karolina Hošek čeká druhé dítě! Trápí ji však cukrovka...

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

  • Recepty.cz
  • Maso přes noc
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact