• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Maso na hořčici
Napište svůj komentář k receptu

Maso na hořčici

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Maso na hořčici
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřové maso
    • 400
      g hovězí maso
    • 3
      ks klobása nožičky - ne paprikový, jinak ale i různé druhy
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 6
      ks cibule
    • 200
      g hořčice kremžská
    • 200
      g hořčice plnotučná
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na menší kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opepříme a naložíme alespoň na hodinu (i déle, já si to připravím večer a druhý den peču) do obou hořčic. Pak dáme v pekáčku péct do trouby. Asi po půl hodině pečení přidáme nakrájenou cibuli. Během pečení můžeme podle potřeby trochu podlévat vodou. Když je maso měkké, hlavně hovězí, přilijeme obě šlehačky a dál necháme ještě dopéct (asi 1/4 hodiny).
2
Podáváme s čerstvých chlebem a hlavně pivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králík na hořčici II

Králík na hořčici II

Karibský králík na kakaové hořčici

Karibský králík na kakaové hořčici

Špagety se šmakounem a s hořčicí

Špagety se šmakounem a s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Aninka | 28. 3. 2008 20:26

    To vypadá podle receptu na hoooodně dobrý papání. To zkusím.

  • Jana Remková | 28. 3. 2008 10:08

    Moc zajímavý receptík vyzkouším a pak se vrátím k hodnocení,ale myslím,že to bude mňamka.Jana

  • Jana P. | 28. 3. 2008 08:16

    Já jsem to pekla v zapékací misce přikryté alobalem, tak jak jsem to naložila, tak jsem to do trouby šoupla, jíst to budu až k obědu, ale ochutnávání nebylo vůbec špatné.

  • autorka receptu | 28. 3. 2008 08:05

    Maso já peču odkryté v jakémkoli vyšším pekáči , občas podliji a zamíchám. Hořčice se nechává všechna tak, jak maso bylo naložené.Zdá se hořčice dost, ale pak se to šlehačkou rozředí a dostane dobrou chuť. Je to dobré, alespoň naší rodině chutná.Vyzkoušejte, třeba s poloviční dávkou a uvidíte.

  • Kamil Krybus | 27. 3. 2008 21:53

    Hovězí se peče asi 1 1/2 hod, vepřové asi 3/4 hod, klobása asi 1/2 hod, tak nevím, jestli by se to nemělo dělat postupně, aby se to nakonec sešlo všechno upečené tak akorát. Cibuli bych dal asi současně s vepřovým. A na čem se to od začátku peče? Na vodě? Nebám bych se sádla nebo oleje.

  • Olča | 27. 3. 2008 13:44

    Péci se to dá i s tím zbytkem hořčice, která nezůstane na mase?

  • lenka | 27. 3. 2008 12:13

    Mám dotaz: je toho hodně...pečete to nepřikryté v hlubokém plechu do trouby a nebo ve velkém pekáči s poklicí?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice kremžská Hořčice plnotučná Hovězí maso Klobása Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ravioli

Ravioli

Švestkový koláč

Švestkový koláč

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly a tvarohem

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…

Ovocný koláč z podmáslí

Ovocný koláč z podmáslí

Karamelové hrušky

Karamelové hrušky

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Zapečené brambory s květákem a rajčaty

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

61
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
20
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
17
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za…
15
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
15
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí kaldoun s játrovými…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Maso na hořčici
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact