• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Máslová pěna s uzenou rybou
Napište svůj komentář k receptu

Máslová pěna s uzenou rybou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Máslová pěna s uzenou rybou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • uzená ryba - makrela, tuňák, losos...
    • máslo
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Máslo a rybu používáme zhruba v množství 100g másla na 150g rybího masa.
2
Uzenou rybu zbavíme kůže a kostí, cibuli oloupeme a obojí dáme do mixeru. Rozmixujeme obojí v hladkou hmotu.
3
Změklé máslo osolíme, opepříme a vyšleháme do pěny, do které pak vmícháme i rozmixovanou rybu s cibulí a dle chuti přidáme pár lžicek hořčice.
4
Vše ještě jednou řádně vyšleháme. Čím déle šleháme, tím je pěna světlejší a nadýchanější.
5
Dochucovat můžeme kromě hořčice i citronovou šťávou, česnekem, bylinkami...
6
Pěnu mažeme na chleby, chlebíčky, jednohubky, můžeme s ní plnit sýrové kornoutky... Zdobíme dle vlastní fantazie například čerstvou zeleninou, vajíčkem, kouskem rybího masa...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Salát s pomelem a uzenou rybou

Salát s pomelem a uzenou rybou

Máslová bábovka

Máslová bábovka

Máslová vánočka

Máslová vánočka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Šárka | 9. 11. 2016 13:12

    Tahle pomazánka se u nás ujala docela rychle, protože není tak cítit rybinou, jako normální rybičkové pomazánky, takže když dám navrch na chleby ještě kolečko cibule, zbaští ho nejen děcka, ale i rybám se vyhýbající přítel.

  • Zorka | 9. 12. 2014 18:01

    Pomazánka je dobrá,velmi jemná a oslovila i manžela,pro kterého ryba nemusí existovat.Zdobila jsem kouskem petrželky a stačilo.

  • Kantůrková | 19. 8. 2013 13:47

    Výborná.Doporučuji mamkám jako jsem já,co jim děti nechtějí jíst ryby.Pěna není rybinou tolik cítit,jako normální pomazánka,kterou já zbožňuji,ale děti jí do pusy nedají.

  • Simona | 3. 6. 2013 14:50

    Pomazánka je fantastická a vyráběla jsem jí z odkoštěné uzené makrely, kterou jsem rozsekala s cibulí v kútru, tak nehrozily ani přehlédnuté kostičky v krku a v klidu jsem mohla pěnu předložit dětem. Helka: Mám stolní domácí kútr ve kterém sekám mixuju a drtím všechno možné od masa až po ovoce a nikdy se mi nestalo, že by cibule zhořkla.

  • Helka | 28. 5. 2013 21:10

    Nezhořkne cibule mixováním?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Chuťovky Pomazánky Rybí Dopolední svačina Svačina Večeře Šlehání Vánoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Máslo Pepř mletý Sůl Uzená ryba
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kachna po staročesku

Kachna po staročesku

Ovocný dort

Ovocný dort

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Pepřový rostbíf

Pepřový rostbíf

Hrubasova vepřová rychlovka

Hrubasova vepřová rychlovka

Mámin ševcovský mls

Mámin ševcovský mls

Uzenářský maxichleba s cibulovým salátem

Uzenářský maxichleba s cibulovým…

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

139
Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky nebo jednohubky
Tuňáková pomazánka s…
119
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem
69
Kuřecí polévka s krupicovými noky
Kuřecí polévka s…
58
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
31
Ragů (salsa Bolognese) iliti
Ragů (salsa Bolognese)…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Jaké boty se nosily v roce, kdy jste se narodila?

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

Obnovená premiéra Plesu upírů: Zamilovaná Žilková a vysmátý Artur

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Další doporučené recepty:

Máslo s medvědím česnekem
Máslo s medvědím česnekem
Máslová bábovka
Máslová bábovka
Máslová paštika s česnekem
Máslová paštika s česnekem
Máslová vánočka
Máslová vánočka
Máslové briošky
Máslové briošky
Máslové koláčky s crème fraîche a jahodami
Máslové koláčky s crème fraîche a…
  • Recepty.cz
  • Máslová pěna s uzenou rybou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact