• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Marokánská fantazie
Napište svůj komentář k receptu

Marokánská fantazie

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marokánská fantazie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Varianta A
    • 2
      ks pórek
    • 400
      g eidam sýr 300-400 vcelku
    • 300
      g drůbeží šunka
    • 1
      balíček listové těsto
  • Varianta B
    • 2
      ks pórek
    • 400
      g eidam sýr 300-400 vcelku
    • 2
      ks vejce
    • hladká mouka
    • strouhanka
  • Pro obě varianty
    • 150
      ml rajský protlak
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

1
Varianta A): pórek nakrájíme na kusy zhruba 7 cm. Ponoříme do vařící osolené vody a necháme povařit 2 minuty. Vyjmeme, prostředek vytlačíme a ponecháme asi tak 1,5 cm dutinu. Do ní zatlačíme hranolek eidamu, vše obalíme šunkou. Listové těsto rozválíme a nakrájíme si proužky 2-2,5 cm. Připravený pórek zabalíme do těsta na způsob trubičky na krém - role a upečeme v troubě. Na sýr můžeme posypat trochu mouky, aby nevytekl, ale on stejně vyteče.
2
Varianta B): stejně jako předtím nakrájíme, povaříme a vykucháme pórek. Zatlačíme do něj hranolek sýra a obalíme v trojobalu. Osmažíme a podáváme teplé.
3
K oběma variantám lze připravit chuťovku (přece to nevyhodime). Nakrájíme prostředek pórku na jemno. Smícháme s rajským protlakem, solí, octem a cukrem podle chuti. Pokud se nám zdá moc husté, můžeme zředit lžící vody.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Žloutková fantazie

Žloutková fantazie

Bezlepková perníková fantazie

Bezlepková perníková fantazie

Kuřeci prsa Fantazie

Kuřeci prsa Fantazie

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena Hanusová | 19. 2. 2007 11:04

    Vypadá to úplně skvěle!!Už se na to těším!!!!

  • Airan | 6. 4. 2006 15:16

    Pane Hons, kdyz jsme to ochutnali, manzel prohlasil: "Hmmm, to je fantazie" Proto ten nazev. Vcera jsme to vyzkouseli s balkanskym syrem a to nam chutnalo jeste vic.

  • pupen Hons | 5. 4. 2006 20:32

    Paní Airan, kam na ty názvy chodíte?

  • Marsí | 4. 4. 2006 09:25

    Jednoduché, vtipné, určitě moc dobré...ukládám paní Airan...

  • Di | 4. 4. 2006 09:04

    No to je rafinované! Určitě vyzkouším.

  • Airan | 3. 4. 2006 11:25

    OMLOUVAM SE, MNOZSTVI EIDAMU JE NA 4 KUSY PORKU!

  • Jaroslava Oumarová | 3. 4. 2006 11:11

    Už je v oblíbených:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Drůbeží šunka Eidam sýr Hladká mouka Listové těsto Ocet Pórek Rajský protlak Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Božský koláč

Božský koláč

Ananasová podkova

Ananasová podkova

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Pangas raz dva

Pangas raz dva

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev

Chřestová polévka II.

Chřestová polévka II.

Double švestkový koláč

Double švestkový koláč

Dalamánky z chleba

Dalamánky z chleba

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
16
Rybízová marmeláda II.
Rybízová marmeláda II.
15
Americké brambory III.
Americké brambory III.

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ornella Koktová (32) s manželem Josefem (68): Trapas při sexu na veřejnosti!

Ornella Koktová (32) s manželem Josefem (68): Trapas při sexu na veřejnosti!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Marokánská fantazie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact