• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Napište svůj komentář k receptu

Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem

0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Na lososa
    • 2
      ks citron
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      lžíce med
    • 4
      lžíce hořčice
    • 1500
      g losos
    • 2
      lžička sůl
  • Pečené brambory
    • brambory
    • oregáno
    • pálivá paprika
    • sůl
    • olivový olej
  • Dip
    • 4
      lžíce majonéza
    • 4
      lžíce bílý jogurt
    • 2
      lžíce med
    • 1
      hrst kopr
    • 1
      hrst petrželka
    • 1
      lžička hořčice
  • Zelenina
    • 100
      g cherry rajčátka
    • 100
      g okurka salátová

Postup přípravy receptu

1
Vymačkáme šťávu s citrónů a rozmícháme v ní med pak přidáme sójovou omáčku, hořčici a sůl a nakonec do marinády naložíme nakrájeného lososa a necháme 1-2 hodiny odležet

RADA: Marináda na gril podle Zdeňka Pohlreicha, kterou zvládne každý

2
Oloupeme a nakrájíme si brambory přidáme olivový olej a koření. Promícháme a dáme péct na cca 25 minut
3
Potom dáme na plech pečící papír nebo vymažeme tukem. Na plech dáme marinovaného lososa a dáme péct na cca 15-20 minut.

RADA: Jak se zbavit zápachu z rybiny – z rukou i z nádobí?

4
Než se nám upeče losos přípravíme dip. Do misky dáme majonézu, jogurt, kopr, petržel, med a hořčicí.
5
Nakonec nakrájíme jakoukoliv zeleninu. Poté vyndáme lososa z trouby a můžeme podávat. Recept si samozřejmě můžete poupravit podle chuti. Přeji vám dobrou chuť
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Losos s hráškem

Losos s hráškem

Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami

Losos na másle a limetách se…

Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Brambory Cherry rajčátka Citron Hořčice Kopr Losos Majonéza Med Okurka salátová Olivový olej Oregáno Pálivá paprika Petrželka Sojová omáčka Sůl

Smažený kapr

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborný kuskus

Výborný kuskus

Tiramisu s banánem

Tiramisu s banánem

Kung Pao Mango

Kung Pao Mango

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Debrecínské závitky

Debrecínské závitky

Lasagne s cuketou a slaninou

Lasagne s cuketou a slaninou

Kokosovo-pomerančový koláč

Kokosovo-pomerančový koláč

Hrníčková ovocná roláda

Hrníčková ovocná roláda

Fazolové ragú se zeleninou

Fazolové ragú se zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Smažený kapr

Poslední sledované recepty

81
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
30
Domácí lučina
Domácí lučina
30
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Mahulena Bočanová vzteky bez sebe: Podvodníci ji zneužili na charitu!

Mahulena Bočanová vzteky bez sebe: Podvodníci ji zneužili na charitu!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Další doporučené recepty:

Marinovaní sledi
Marinovaní sledi
Marinovaný losos
Marinovaný losos
Marinovaný losos - gravlax
Marinovaný losos - gravlax
Marinovaný vepřový bůček s povidly
Marinovaný vepřový bůček s povidly
Marlenka na můj způsob
Marlenka na můj způsob
Marmeláda v pekárně
Marmeláda v pekárně
  • Recepty.cz
  • Marinovaný losos s pečeným bramborem a koprovým dipem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact