• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Marinované steaky
Napište svůj komentář k receptu

Marinované steaky

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marinované steaky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hovězí svíčková
    • šťáva z 1 pomeranče
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř drcený
    • 2
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na vysoké steaky (alespoň 2,5 cm). Smícháme šťávu z pomeranče, sójovou omáčku, rozmačkaný česnek a hrubě mletý pepř. Do této směsi maso naložíme a necháme alespoň hodinu marinovat. Potom vyjmeme a na rozehřátém oleji prudce opečeme. Do zbylé šťávy, která zůstane na pánvi po opečení přidáme zbylou marinádu a chvilku povaříme. Steaky podáváme přelité šťávou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marináda na steaky

Marináda na steaky

Kořeněné kuřecí steaky

Kořeněné kuřecí steaky

Květákové steaky

Květákové steaky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka | 27. 2. 2016 13:04

    Vynikající, připravují přesně podle receptu. Velká mnamka. :-))

  • Ríša | 15. 12. 2012 21:48

    Hezkej recept ! :-)) :-) <3

  • pavel.v | 20. 11. 2011 20:07

    fakt dobrota, díky

  • chudst | 12. 8. 2011 08:28

    Dokonalé a jednoduché.

  • PetrKosar
    PetrKosar | 20. 7. 2011 19:21

    tento recept jsem vyskoušel a je fakt výbornej

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 2. 6. 2011 12:18

    Marinády z citrusů máme doma rádi, někdy přidávám i špetku zázvoru - výborný steak ;-) foto přiloženo

  • ladislava staffenová | 24. 6. 2009 16:23

    Pravdu má jak Petr tak Martina -před přípravou vaření maso nakrájíme podél vláken, porce pak přes vlákna ;-))

  • Martina Podlešáková | 24. 6. 2009 14:14

    Jen malá oprava: maso se krájí přes vlákno:-)

  • Petr Škůrek | 24. 6. 2009 02:30

    Nevím co tem anonym myslel, ale samozdřejmě podle mé mysle ty dvě lžíce patří do marinády!!! A maso se se krájí po vláknech. Ale jinak je to velká paráda. Výbornej recept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • e.winkas | 30. 8. 2006 09:56

    co dodat..výborné:)

  • Anonym | 19. 11. 2005 15:02

    Na dvou lžících oleje upeču 0,5 kg masa?

  • Anonym | 13. 10. 2005 07:21

    Anonyme přečti si recept pomaleji a zjistíš, že na rozehřátém oleji prudce opečeme

  • Anonym | 12. 10. 2005 16:04

    A kam patří ty dvě lžíce oleje? Jak se správně krájí maso na steak - konečky vláken na dno pánve?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Steaky Oběd Večeře Pečení Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hovězí svíčková Pepř drcený Rostlinný olej Sojová omáčka Šťáva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Quiche

Quiche

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

Muffinky

Muffinky

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Rafaelo IV.

Rafaelo IV.

Slané copánky z listového těsta

Slané copánky z listového těsta

"POLÁRKA"  vanilkové řezy

"POLÁRKA" vanilkové řezy

Krowky

Krowky

Sýrovo-vaječná pomazánka

Sýrovo-vaječná pomazánka

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

43
Veganské plněné papriky s rajskou omáčkou
Veganské plněné papriky…
29
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně
Hlíva (bedly, václavky)…
23
Jednoduché lečo z trouby
Jednoduché lečo z trouby
15
Švestkový koláč nohama nahoru
Švestkový koláč nohama…
14
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Drožďová pomazánka -…

Zajímavé články

KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
AHA.cz Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Žádná role pro Obermaierovou! Vymazali ji z Ulice

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Móda z tiskovky TV Nova: Kdo byl za letní královnu a ukázal styl na jedničku?

Ženy.cz Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Nejcennější suvenýr z dovolené? Vlastní deník je nejvíc

Blesk.cz Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Tarotoskop na srpen: Berany, Lvy a Ryby čekají žhavé milostné zážitky, Střelci ukončí jednu životní etapu

Další doporučené recepty:

Marinované kuřecí špízy s mangovým salátem
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Marinované řecké kuře
Marinované řecké kuře
Marinované špízy
Marinované špízy
Marinovaní sledi
Marinovaní sledi
Marinovaný losos
Marinovaný losos
  • Recepty.cz
  • Marinované steaky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact