• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Margot buchta z remosky
Napište svůj komentář k receptu

Margot buchta z remosky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 27
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
Margot buchta z remosky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 100
      g margotka hrubě nastrouhaná
    • 3
      ks vejce
    • 70
      g cukr krupice
    • 4
      lžíce olej
    • 4
      lžíce voda nebo mléko
    • 140
      g polohrubá mouka
    • prášek do pečiva - půl balení
  • dále na polití
    • 1
      ks tyčinky ledové kaštany klasické nebo tmavé
    • 1
      ks tyčinky ledové kaštany s bílou polevou
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Remosku o průměru 24 cm vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou.
2
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, přisypeme mouku s kypřidlem a nastrouhanou Margot čokoládou, opět dobře promícháme a nakonec do těsta vmícháme i tuhý sníh z bílků.
3
Těsto nalijeme do připravené remosky, zaklopíme, zapneme a dle výkonu remosky pečeme 15 - 17 minut. Vyzkoušíme špejlí. Necháme částečně zchladnout a vyklopíme.
4
Po zchladnutí přelijeme polevou z ledových kaštanů, které rozehřejeme v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni a smícháme s ořechem másla. Pokud chceme udělat na buchtě "pavučinu"rozehřejeme světlé kaštany s máslem, na tmavé polevě uděláme od středu lžičkou spirálu za světlé čokolády a od středu ke krajům, dlouhými tahy špejlí nebo párátkem utvoříme efekt pavučiny. Zbylou polevou potřeme boky buchty.
5
Jestliže nechceme rozehřívat druhé kaštany a postačí nám slabší vrstva polevy, můžeme buchtu navíc posypat kokosem nebo nasekanými ořechy, ale to už je na každém z nás, jaké dohotovení zvolí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Margot řez / dort z remosky

Margot řez / dort z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Tříbarevná buchta z remosky (prošívaná deka)

Tříbarevná buchta z remosky …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Margotka Máslo Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tyčinky ledové kaštany Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Obrácené řízky

Obrácené řízky

Halušky s tvarohem

Halušky s tvarohem

Pomazánka "hned pryč"

Pomazánka "hned pryč"

Óbr dort - číslice

Óbr dort - číslice

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Lehký tvarohovo - pudingový dortík

Pudinkový dort (řez) s ovocem

Pudinkový dort (řez) s ovocem

Přírodní maso se zeleninou

Přírodní maso se zeleninou

Pochoutkový dip k zelenině

Pochoutkový dip k zelenině

Chléb z domácí pekárny

Chléb z domácí pekárny

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

485
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
386
Troubový segedinský guláš
Troubový segedinský guláš
184
Arašídovo-banánové chia
Arašídovo-banánové chia
84
Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
40
Camembert s hruškami a ořechy
Camembert s hruškami a…

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

Princ Harry a král Karel III.: Setkání po 19 měsících!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Další doporučené recepty:

Marcipánové čtyřlístky
Marcipánové čtyřlístky
Marcipánové myši
Marcipánové myši
Marcipánové trubičky
Marcipánové trubičky
Margot dort - lehoučký
Margot dort - lehoučký
Margot dort s banány
Margot dort s banány
Margot pohár
Margot pohár
  • Recepty.cz
  • Margot buchta z remosky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact