• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Marcipánové cukroví
Napište svůj komentář k receptu

Marcipánové cukroví

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Marcipánové cukroví
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g cukr
    • 100
      g máslo
    • 100
      g sušené mléko
    • 1
      ks bílek
    • tresť Mandlová

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, vmačkáváme do cukrem vysypaných formiček a lepíme rybízovou marmeládou na linecká kolečka, vrch zdobíme čokoládou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Marcipánové čtyřlístky

Marcipánové čtyřlístky

Marcipánové myši

Marcipánové myši

Marcipánové trubičky

Marcipánové trubičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • janca B. | 20. 11. 2010 12:17

    tyjo tak todle je teda dobrý dospělí se tu chovaj jak malý haranti :D :-)) ..... to se ani trochu nestydíte za svoje chování??? .....vlezla sem sem poprví al jako co tu vidím to je děs a ostuda.......... stydte se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • Jarka O. | 19. 11. 2009 08:04

    Ne, ale mělo by se měřit všem stejným metrem, ne?

  • Zdena z JM | 19. 11. 2009 08:01

    Paní Jarko,Vám tyhle stránky patří? V poslední době se tak chováte.

  • Jarka O. | 19. 11. 2009 07:42

    Komentáře od 17. 11. se nevztahují k receptu. Už měly být dávno vymazány.

  • Zdena z JM | 18. 11. 2009 10:03

    Hospodyňko,mluvíte mi z duše.Ano,vychovávat se musí,ale nic se nemá přehánět.Kdybyste Kristýnin příspěvek z minulého týdne přešli mlčením,už by dávno o něm nikdo nevěděl a tento druhý by už nenapsala,protože právě ty vaše nekonečné diskuze, to je podle mě to,co ji na tom baví.Možná,že někdo nenavštěvuje tyto stránky z toho důvodu,že se na nich objeví semtam nějaký nevhodný komentář,ale také se najde spousta těch,kteří sem přestali chodit kvůli těmto vašim sáhodlouhým diskuzím o jakési morálce.Já na slově fuj nevidím ani nic neslušného ani nic vulgárního.Jen ve spojení s jídlem je to prostě nevhodné.A to,že se někdo nepohoršuje nad každým"fuj" přece neznamená,že se s tímto komentářem ztotožňuje.A podezírat p.Trpkošovou,že tyto stránky koupila, aby zlikvidovala konkurenci,to se mi zdá přímo sprosté.

  • Marie Šindelová | 18. 11. 2009 09:46

    Nevinné fuj????????V komentářích není zuřivost,ale spíš soucit.Paní Kristýna totiž hodnotí recepty snad jenom vulgárně.Díky podobným slovním přestřelkám na recepty už nechodím tak často.....,je to znechucující.I to,že se s takovými komentáři někdo skoro stotožní!?

  • H. Hospodyňka | 18. 11. 2009 09:27

    Paní Jaroslavo O., ještě Vás nikdy nenapadlo, že takovéhle komentáře možná způsobujete právě Vy a Vám podobné, které nad každým "fuj" dostávají záchvaty zuřivosti? Kdyby si celkem nevinného fujfujfuj nikdo nevšímal, podobní přispěvatelé by ztratili zdroj zábavy, který jim Vy tak ochotně poskytujete. Jsme na internetu, milá paní Jaroslavo, nikoli ve škole, kde musí cvičit všichni podle Vašich pokynů.

  • recepty 73 | 17. 11. 2009 17:58

    Ať žije demokracie!Kristýno,napište nám jednou,co vaříte u vás.Třeba vás i pochopíme!?Zatím je to spíš na politování.Jiří

  • Jarka O. | 17. 11. 2009 15:40

    Áááá, je to tady...dovolím si blahopřát paní Trpkošové k neobyčejně přínosným a pádným komentářům, které se tu díky její benevolenci rozmáhají :-// "TLESKÁM" !!!!

  • Ladia - | 17. 11. 2009 10:21

    Kristýnko, vás rodiče nenaučili mluvit?

  • Olga Zehnalová | 17. 11. 2009 10:03

    Kristýna, každému chutí niečo iné, ale dalo sa to vyjadriť aj slušnejšie.

  • Kristýna Petreková | 17. 11. 2009 09:50

    fuj fuj fuj

  • ELA . | 3. 1. 2007 14:51

    "marcipán" pro mě byl neprobádanou oblastí, ale obavy byly zbytečné. Bezva recept, super cukroví v kombinaci s lineckým, ale i vykrajované a slepované jen "samo se sebou" (např v kytičce vypíchnutá hvězdička). Nakonec vznikly i bonbony ozdobené mandlí, rozinkou i obalené v "úlkovém" těstě. D9ky za recept, 1*

  • Aninka | 11. 11. 2006 11:34

    Určitě na marcipánové cukroví má být curk. Nezdobím marcipánové cukroví jen marmeládou, ale i ruznými krémy a náplněmi. Má to každý rok užasný uspěch. A místo mandlouvou tresti, se dá použít Amaterový likér. Chutově užasný.

  • Zuzana Šindlerová | 8. 11. 2006 09:18

    Míšo, mrknu jestli tady recept už není a přihodím během zítřka.

  • Gábina | 8. 11. 2006 08:11

    Anka, je to mandlové aroma, příchuť.

  • Anonym | 8. 11. 2006 06:20

    Mandlová tresť neboli aroma, prodává se v drogeriích (většinou je mají u potr.barev) v malých lahvičkách. Stejně je i rumová, malinová, kokosová,griotka....Myslím, že ve slovenštině to bude stejný název.Kupuji sladké mandle, ještě se prodávají hořké mandle.

  • Kuchařka on-line | 7. 11. 2006 20:10

    Opraveno.

  • Anonym | 7. 11. 2006 19:06

    Paní Zuzko, přihoďte recept na to Vaše cukroví s hvězdičkami na lineckém. Díky Michala

  • Anka | 7. 11. 2006 14:05

    Tiež si myslím, že ide o omyl a namiesto múky tam má byť práškový cukor. Vie mi niekto preložiť "mandlová tresť" do slovenčiny? Je to nejaká príchuť?

  • D K | 7. 11. 2006 13:47

    S tím cukrem to už dává smysl. Mouka smíchaná s máslem by asi nebyla poživatelná

  • Hana Lorencová | 7. 11. 2006 13:05

    Prosím o opravu, má být uvedeno: 300 g mletého cukru. Děkuji

  • Alena Tarabová | 7. 11. 2006 12:54

    Paní Jano, granulované mléko podle mě být nemůže,alespoň mě se to nespojilo.

  • Petra Albrechtová | 7. 11. 2006 11:42

    Ta mouka tam bezpečně být nemá. Místo toho tam musí být cukr.

  • Anonym | 7. 11. 2006 11:00

    Děvčata. myslím, že je to něco jako nepravý marcipán, a tak vyměňte mouku za cukr.

  • Zuzana Šindlerová | 7. 11. 2006 10:50

    Nedovedu si představit, že se to nepeče, když je tam hladká mouka. Hanko, to tam přece musí být cítit. Dělám kokosové hvězdičky z barevného kokosu co se lepí na linecké, nepečou se, ale tam mouka není.

  • Zdena z JM | 7. 11. 2006 10:44

    A co ta mouka?Přece nemůže být mouka v nepečeném cukroví.

  • Jana Kutačová | 7. 11. 2006 10:42

    bramborko: je v tom ale hladká mouka.Tak nějak si to nedovedu představit..Uvidíme.:o)

  • Jana Kutačová | 7. 11. 2006 10:25

    Jak dlouho a na kolik stupňů se toto cukroví peče?Dalo by se použít i granulované mléko?

  • bramborka | 7. 11. 2006 10:19

    Řekla bych že se těsto nepeče,pouze se asi formičkou vytvaruje,pak vyklepne a zdobí se tím to linecké těsto které už máme upečené.Jestli se nepletu,snad nám odpoví paní Hana.

  • Hana Lorencová | 7. 11. 2006 10:14

    Nepeče se.

  • Zdena z JM | 7. 11. 2006 09:09

    Pečeme ve formičkách nebo je ve formičkách jen vytvarujeme a pečeme bez formiček?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Prosinec Syrové Vánoce Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Máslo Sušené mléko Tresť
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

Pikantní telecí řízek

Pikantní telecí řízek

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Kuřecí prsa v nivové omáčce

Kuře po francouzsku

Kuře po francouzsku

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Avokádový krém

Avokádový krém

Piškot s meruňkami a želatinou

Piškot s meruňkami a želatinou

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Doporučujeme

60 minut
Cuketové cannelloni s ricottou

Cuketové cannelloni s ricottou

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
19
Cuketové cannelloni s ricottou
Cuketové cannelloni s…
15
Bublanina s ostružinami
Bublanina s ostružinami
14
Nivové sušenky (slané cukroví)
Nivové sušenky (slané…

Zajímavé články

Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující chuťovka, která se stala letním hitem
Salát z rozbouchnutých okurek: Osvěžující…
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina, kterou si právě teď můžete nasbírat úplně zadarmo
Zázračná kopřivová semínka: Česká superpotravina,…
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
AHA.cz Anička by slavila 30: Slováček odhalil děsivou pravdu o Dádě

Anička by slavila 30: Slováček odhalil děsivou pravdu o Dádě

Mimibazar Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Tip na stylové zakončení prázdnin: Den plný zážitků pro celou rodinu

Dáma.cz Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Štvou sebe i okolí: Znáte největší puntičkáře podle horoskopu?

Blesk pro ženy Kim Cattrall slaví 69. narozeniny! Jak vypadá Samantha ze Sexu ve městě po více než 20 letech?

Kim Cattrall slaví 69. narozeniny! Jak vypadá Samantha ze Sexu ve městě po více než 20 letech?

Ženy.cz Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Nepředstavím si mamku ani cestu do práce. „Problém“ zvaný afantazie mi komplikuje život

Blesk.cz Zdrcená Marta Kubišová (82): Nemůže pohřbít bratra! „Je to opravdu zvěrstvo,“ hlesla

Zdrcená Marta Kubišová (82): Nemůže pohřbít bratra! „Je to opravdu zvěrstvo,“ hlesla

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují umělecký talent: Patří mezi ně i to vaše?

10 jmen, která předurčují umělecký talent: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Marcipánové cukroví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact