Crumble je skvělý anglosaský moučník, který vám nedá moc práce. Stačí rebarboru a další ovoce poskládat do zapékací misky, zasypat drobenkou a pak už jen čekat, až se to vše upeče dozlatova.
RADA: Rebarborový koláč, džem i crumble: Vyzkoušejte sladké recepty!
RADA: Crumble: Zázrak z trouby s křupavým názvem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Galetka s rebarborou a malinami
Crumble s ovocem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nudle s cuketou a šunkou
Vepřová játra na smetaně
Česnečka z uzených žeber
Bramborové knedlíky ze studených…
Citronová poleva
Květáková (brokolicová) rýže
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Domácí čokoládové pralinky
Pórková polévka se slaninou I.
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki