Crumble je skvělý anglosaský moučník, který vám nedá moc práce. Stačí rebarboru a další ovoce poskládat do zapékací misky, zasypat drobenkou a pak už jen čekat, až se to vše upeče dozlatova.
RADA: Rebarborový koláč, džem i crumble: Vyzkoušejte sladké recepty!
RADA: Crumble: Zázrak z trouby s křupavým názvem
Rebarborový crumble se zakysanou…
Galetka s rebarborou a malinami
Crumble s ovocem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový pohár se šlehačkou
Jahodové řezy VII.
Neskutečně žravé kuře
Senzační schwarzwaldský dort
Scones
Výborná drobenková buchta
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Bůček na pivu - pikantní
Kuře na bramborách z remosky
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki