Mandlové hrudky - nepečené
Slavnostní mandlové pagáčiky
Mandlové řezy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Plněný hermelín
Gratinovaný losos
Šišky z bramborové kaše
Léčivý med malé vyděračky
Plněný zapékaný květák
Výborná omáčka na špagetky
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Citronová bábovka z pomazánkového…
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…