Mandlové hrudky - nepečené
Slavnostní mandlové pagáčiky
Mandlové řezy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Plněné krůtí stehno
Ravioli
Fajnový mix na topinky a do salátů
Čína s ananasem
Náš domácí štrúdl
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
El Paso Kořenící směs na fajitas…
Thajská polévka
Kotlety v omáčce s hlívou
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…