Mandlové hrudky - nepečené
Slavnostní mandlové pagáčiky
Mandlové řezy
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těsto moc nedrží pohromadě,máslo se odděluje,hromádky se během pečení slijí v placku,která je navíc chuťově nic moc.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Hruškový koláč II.
Žluté řezy se sněhem
Závitky v rýžovém papíru
Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny
Prošívaná buchta
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Domácí gyros
Kuřecí maso na gril i do trouby
Vinná klobása s vejmrdou
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…