Veganská budapešťská pomazánka
Dýňová tofu pomazánka
Luxusní pomazánka z uzené parenice
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrá pomazánka, jen mě od opakování odrazuje pracnost vybírání kostiček z makrely :) Místo taveného sýra a majolky jsem použila pomazánkové máslo.
...výborná! :-))
Opravdu vynikající pomazánka, bez másla je super lehoučká, s celozrnným pečivem nemá chybu!!!
Vepřový jazyk na česneku
Dudácký guláš
Prošívaná deka
Zapečené kuře na žampionech
Vepřové koleno v zelí
Skořicová buchta
Pudinkové lívanečky (DUKAN)
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort