• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Makovec
Napište svůj komentář k receptu

Makovec

autor: myfca
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Makovec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g mák mletý
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      ks vejce
    • 200
      g cukr
    • 3
      dl mléko
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • skořice
    • 1
      lžička kakao
    • strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

1
Mák, mouku, kakao, skořici smícháme, přidáme smíchané žloutky s olejem a cukrem a nakonec přidáme mléko a sníh z bílků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cuketovo-citronový makovník / makovec

Cuketovo-citronový makovník / makovec

Makovec s ledovou polevou

Makovec s ledovou polevou

Hrnkový makovec

Hrnkový makovec

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jitka | 1. 5. 2014 13:10

    přidavam tři lžice marmelady jié vlačnějši

  • Mirka | 25. 1. 2013 08:08

    Úžasný... Děkuji moc za recept. Právě jsem jej upekla ráno klukům na snídani, než šli do školy :-) Ještě jsem na něj udělala citronovou polevu. No jak říkám, ke kávičce něco skvělého ;-)

  • Zlatka | 24. 9. 2011 17:28

    Přidávám se s pochvalou, dnes jsem pekla, těsta je dost i na větší plech, makovec je vláčný, hotový jsem ještě potřela povidly a nemá to chybu!!!

  • anet | 19. 2. 2011 11:35

    5lzic oleje a 300ml mleka!

  • Tereza T
    Tereza T | 14. 2. 2011 15:17

    Opraveno, díky.

  • kaygar | 12. 2. 2011 10:39

    Co to znamena mleko 5 a olej 3????

  • Jana Marešová | 18. 11. 2010 14:35

    Makovec je výborný pochutnaly jsme si na nim já i s přítelem! Můžu doporučit!!! ;-)

  • elishaw | 18. 10. 2010 17:17

    ... právě peču pro přítele, Tak uvidíme jak bude chutnat ;-) Elis

  • Honza Přibyl | 6. 11. 2006 06:40

    Krásné dobré ráno děvčata!Rychlý a lahodný. S kakaem neocenitelná snídaně.

  • Jana z HK | 13. 3. 2006 12:09

    Je opravdu výborný!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Magda z Olomouce | 19. 1. 2006 12:44

    Výborný makovec! Rychlý, chutný a zasytí. Doporučuji!

  • Jana z VM | 3. 3. 2005 07:55

    Dobrá reakce paní Dáši na komentář "anonyma anonyma" ! Stále na jeho recepty čekáme......

  • Tereza Křečková | 2. 3. 2005 19:17

    Makovec jsem zkousela, byl hutny, ale velmi dobry.

  • Dáša Holubcová | 15. 2. 2005 18:54

    Víš co anonyme, lidi co se neumí ani pod svůj názor podepsat jsou mi k smíchu, kdoví jestli by jsi dokázal vůbec něco dobrého ukuchtit. Předveť se a napiš nám nějaký tvůj recept.

  • anonym anonym | 5. 2. 2005 20:47

    fuj

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Kakao Mák mletý Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Skořice Strouhaný kokos Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Krevety středozemí

Krevety středozemí

Vajíčkový salát podle Šárky

Vajíčkový salát podle Šárky

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Beránek s kandovaným ovocem

Beránek s kandovaným ovocem

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Jablkový koláč s čokoládovou polevou

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Hovězí kližka ala španělský ptáček

Čočkový salát s hořčicí

Čočkový salát s hořčicí

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

40
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
32
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
31
Jablečný závin (štrúdl)
Jablečný závin (štrúdl)
28
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
"Mrkváky" - kynuté…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Makovec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact