• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
Napište svůj komentář k receptu

Lucinky zapečené smetanové nudle

autor: 20.love
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lucinky zapečené smetanové nudle
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g těstoviny ploché dlouhé nudle
    • 150
      g sýr niva
    • 200
      g kuřecí prsa
    • 200
      ml sladká smetana
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej
    • petrželka sušená nebo čerstvá

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme těstoviny, lehce naklepaná kuřecí prsa osolíme, opepříme a zprudka orestujeme po obou stranách na pánvi s olejem. Uvařené těstoviny rozložíme do zapékací mísy, posypeme na plátky nakrájeným česnekem a nivou, polijeme tak 1/2 smetany, přidáme kuřecí prsa, na ně dáme také plátky nivy, přelijeme zbytkem smetany a lehce posypeme petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smetanové zapečené brambory

Smetanové zapečené brambory

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové řezy s ovocem

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dfaf | 10. 7. 2007 17:57

    Souhlasim Anonym má absolutně pravdu, a ty lily ze sebe nemusíš dělat moc chytrou myslim že ti občas taky něco uteře. a na to máme pusu, na to aby jsme se zeptali když něco nevime :o)

  • Anonym | 16. 3. 2007 09:30

    Lily,nezapomen,že jsou tu i začátečnice,tak když něco nevědí a chtějí recept vyzkoušet,tak mají právo se zeptat,kde jinde by dostali odpověd?

  • lily | 16. 3. 2007 09:20

    Každý zkušenější už ví, že když má všechny ingredience uvařené (osmahnuté) tak to nechá tak na 180st. zapéct v troubě než se Vám "nevypeče" ta smetana a pěkně to tam nezhoustne. Je to tak půl hoďka ale záleží na troubě a na tom jestli dáváte rovnou do předehřáté trouby.

  • Irena Klasová | 4. 9. 2006 12:51

    Paní Ivano děkuji za radu:-)

  • Ivana | 30. 8. 2006 15:42

    Na České hospodyňce uvedeno jako Martinčiny špagety s podstatně vydařenějším popisem.

  • Irena Klasová | 29. 8. 2006 18:55

    Vypadá to skvěle, ale jak dlouho se to má zapékat a při kolika stupních?Není ani zmínka, že se to má vložit do trouby a zapéct

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Těstoviny & rizota
Přílohy Těstoviny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Petrželka Sladká smetana Sůl Sýr Niva Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pórková polévka III.

Pórková polévka III.

Celerový salát

Celerový salát

Tvarohovo-ananasové řezy

Tvarohovo-ananasové řezy

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Bílý toastový chléb

Bílý toastový chléb

Bramborová pomazánka II.

Bramborová pomazánka II.

Valentýnský řez

Valentýnský řez

Masové kostky (nudličky) v paprikovo-smetanové omáčce "Paprikáš"

Masové kostky (nudličky) v paprikovo…

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen) paličky

Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

55
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Asijské nudle s…
29
Kuřecí miso polévka s nudlemi a zeleninou
Kuřecí miso polévka s…
28
Pepanovo sádlo se špekem a cibulkou
Pepanovo sádlo se špekem…
28
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Guláš s hráškem
Guláš s hráškem

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Horoskop na víkend 13.–14. 9. 2025: Kdo prožije hektické dny a komu se splní malé přání?

Horoskop na víkend 13.–14. 9. 2025: Kdo prožije hektické dny a komu se splní malé přání?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Lucinky zapečené smetanové nudle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact