• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
Napište svůj komentář k receptu

Loupežnická játra

autor: mousse
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Loupežnická játra
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g drůbeží játra
    • 50
      g kapie
    • 100
      g žampiony
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na nudličky, orestujeme, uděláme šťávu z kečupu, přidáme kápie a žampiony, mírně povaříme, dochutíme.
2
Příloha rýže.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Játra ze selete - raz, dva

Játra ze selete - raz, dva

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Bylinková játra (nejen) se slaninou

Kachní játra na cibulce s hranolkami

Kachní játra na cibulce s hranolkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • berda | 23. 8. 2012 11:29

    Tak tyhle diskuze miluju. Co kdyby jste místo kvákání o tom jestli je kečup zdravý napsali o tom jak vám to chutnalo a zda stojí zato to vyzkoušet!

  • Monika Krausova | 30. 6. 2009 16:38

    kecup :))!

  • romana hrabovska | 15. 12. 2006 21:31

    přesně tak,kečup vyhrává

  • Di | 15. 12. 2006 06:22

    Tohle ale není italský server ani italské jídlo. Takže Ital ať si tam dá, co chce, my si tam dáme podle Romany Hrabovské kečup, i když jsme v Americe třeba ani nebyli!!

  • Myš | 14. 12. 2006 17:32

    No, o italské kuchyni toho s dovolením trochu vím.. Vzhledem k tomu, že je to nejprodávanější destinace v naší CK a trávím tam každý rok docela dost času :-) Ale můžete to klidně nazývat rádobynadhled :-))))

  • Di | 13. 12. 2006 10:01

    Samozřejmě nic proti tomu. To byla jen reakce na ty rádoby s nadhledem zkušených evropských kuchařů psané komentáře. Pokud vařím s kečupem, dávám ho tam proto, že mi v daném jídle vyhovuje, a ne proto, že to dělají "poblbaní amíci".

  • Jana Z | 13. 12. 2006 09:37

    Di, je to sranda, ale my si fakt bramborák pokapeme kečupem. Jak píše Romana dobrým,domácím, bez éček a jiných sajrajtů a chutná nám to. :-))

  • Di | 13. 12. 2006 06:28

    Já myslím, že je to každého věc, co si dá do jídla. Někam se více hodí kečup a jinam protlak a někam zase patří italská salsa. A propo, už jste Myši a Karle Krybusi viděli Itala, jak si lije kečup na bramborák? To by Čech rozhodně neudělal!

  • romana hrabovska | 12. 12. 2006 19:06

    Já mám moc ráda kečup.Dobrý je domácí.Dělám si ho sama.Tak tam jsou všechny potraviny z naší zahrádky.Rajčata a papriky,cibule,česnek.I z obchodu hotové omáčky mají rajčata vtom.

  • Anna | 12. 12. 2006 15:34

    Moc dobrá kombinace s těmi žampiony.

  • Hana Rožníčková | 11. 12. 2006 18:36

    Každýmu chutná něco jinýho, já nemusím kečup skoro vůbec, ale zato tatarku mám moc ráda. Takže co člověk, to různá chuť....

  • Myš | 11. 12. 2006 17:36

    Taky zůstávám paf nad nadměrným používáním kečupu.. Je to zbytečně kalorické a za nejhorší považuji, když si to lidi patlají na různá již hotová jídla v tak velkém množství, že přehluší chuť jídla samotného.. Typicky amíkovské !!! Třeba Itala by to nenapadlo....Ale jinak recept vypadá zajímavě, asi ho co nejdřív vyzkouším :-)

  • romana hrabovska | 11. 12. 2006 17:20

    To už záleží jak na každým co mu chutná více,kečup nebo protlat.Koření podle chuti.

  • Kamil Krybus | 11. 12. 2006 16:17

    Hrůzou české kuchyně je užívání kečupu, který vymysleli poblbaní amíci. Zkus to s protlakem a chuť dotáhni vhodným kořeněním.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drůbeží játra Kapie Kečup - jemný Pepř mletý Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jahodový piškot s pudinkem

Jahodový piškot s pudinkem

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Brokolicové karbanátky II

Brokolicové karbanátky II

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Jablečné těstoviny s tvarohem

Jablečné těstoviny s tvarohem

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.

Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.

Česneková surimi (krabí) pomazánka

Česneková surimi (krabí) pomazánka

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

517
Bulgur s kuřecím masem
Bulgur s kuřecím masem
74
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel
27
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

  • Recepty.cz
  • Loupežnická játra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact