• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • losos bez kůže
    • citron
    • bylinková sůl
    • bylinky
    • těstoviny
    • špenát
    • žampiony
    • 100
      ml mléko
    • tavený sýr
    • sýr
    • cibule
    • česnek

Postup přípravy receptu

1
Lososa vložíme na pekáček vyložený papírem na pečení, pokapeme citronem, posypeme solí a bylinkami - dáme pést do trouby (předehřáté), asi na 15 minut. Uvaříme těstoviny.
2
Omáčka: osmahneme cibuli, přidáme špenát, přidáme mléko, tavený sýr, česnek, osolíme, možno přidat pokrájený žampion. Povaříme, dokud se sýr nerozpustí a omáčka je hladká. Kdo si nehlídá kalorie může např. zahustit jíškou, ale dle mého názoru je to zbytečné.
3
Na talíř nandáme těstoviny, přelijeme omáčkou, navrh dáme lososa a posypeme sýrem. K podávání doporučuji zeleninový salát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou

Kuře se špenátovou omáčkou

Kuře se špenátovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavel Kreuziger | 16. 11. 2008 18:18

    Dobré to bylo. Akorát jsem zrovna u nás na maloměstě nesehnal listový špenát. A poněvadž jsem měl hlad i všechny ostatní ingredience, hodil jsem tam místo špenátu brokolici. Jak říkám, dobré to bylo :) Uvařil jsem to přítelkyni a mělo to úspěch.

  • Jana V. | 22. 11. 2006 07:59

    Tohle dělám bez česneku a špenátu,nezahušťuji ničím,a je to výborné!Jen žampionů dávám trochu víc.S lososem pěkně opečeným je to delikatesa.

  • Lenik | 21. 11. 2006 20:03

    Vynikající i nám to chutnalo, tak že jsme ani nedýchali:-)

  • Lenik | 14. 11. 2006 12:59

    Opravdu vynikajíící!!!!!!!I u nás to píši do TOP jídel, všem chutnalo a naoko to vypadá prostě , jako z hotelu!!!Není se za co stydět.Jednoduchý, výborný a krásný papání.

  • Lída | 15. 4. 2006 15:01

    Je to vynikající!!přidala jsem ještě rostlinnou smetanu s příchutí uzeného lososa od firmy CHef (nejak tak, hlavne je z hlediska obezity lepší). A bylo tu úžasnéééééééé

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinková sůl Bylinky Česnek Cibule Citron Losos bez kůže Mléko Špenát Sýr Tavený sýr Těstoviny Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Neobvyklý kuskus

Neobvyklý kuskus

Pomazánka z tresčích jater II.

Pomazánka z tresčích jater II.

Luxusní vepřový jazyk s domácím knedlíčkem

Luxusní vepřový jazyk s domácím…

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky, krokety)

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…

Batáty ve slanině

Batáty ve slanině

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

Meruňkové smoothie

Meruňkové smoothie

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

47
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O.O.D.
Jihočeská kulajda podle…
43
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
37
Drobenkový kakaový koláč s tvarohem
Drobenkový kakaový koláč…
35
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Švestkové knedlíky z…
35
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.
Tvarohové knedlíky s…

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Hvězdní šéfkuchaři »na nože«? Punčochář o Pohlreichovi: Za tohle mě asi zabije, ale…

Hvězdní šéfkuchaři »na nože«? Punčochář o Pohlreichovi: Za tohle mě asi zabije, ale…

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Losos s těstovinami a špenátovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact