• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Losos s paprikami
Napište svůj komentář k receptu

Losos s paprikami

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos s paprikami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g losos
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • sůl
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 200
      ml bílé víno
    • 400
      g rajčata (Malé)
    • 1
      svazek kopr
    • 1
      smetana ke šlehání
    • 2
      lžíce strouhaný křen
    • pepř mletý (Mletý)
    • 2
      ks červená paprika
    • 2
      ks zelená paprika

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C, filety z lososa omyjeme, rozkrájíme na porce, osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou, papriky očistíme, vyřízneme semeníky, omyjeme a nakrájíme na tenké prstýnky.
2
Rozehřejeme olej a papriky na něm opékáme 10 minut, spaříme rajčata vroucí vodou, oloupeme a pokrájíme na kolečka, zapékací mísu potřeme olejem a narovnáme do ní porce lososa, pokryjeme paprikami a poté rajčaty. Promícháme víno se šlehačkou a strouhaným křenem a omáčkou přelijeme pokrm v zapékací míse.
3
Zapékáme 15-20 minut, ozdobíme petrželkou a salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené zelí s paprikami

Dušené zelí s paprikami

Guláš s paprikami

Guláš s paprikami

Pangasius se sušenými rajčaty a paprikami

Pangasius se sušenými rajčaty a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petr Chaloupsky | 28. 9. 2008 14:41

    Vynikající, dnes jsem vyzkoušel. Všem moc chutnalo a losos neztratil svoji originální chuť. Akorát jsem to dělal pro více lidí, takže v troubě to bylo skoro 45 minut.

  • Martina Svobodová | 26. 1. 2008 17:18

    Tento recept jsem vyzkoušela a byla jsem moc překvapená. Nemám ráda ohřívanou rybu druhý den, ale tentokrát byla stále vynikající. Hned jsem přeposlala dál, ať si tuhle mňamku ozkoušejí i další.

  • Lenka Schillerová | 24. 5. 2007 11:43

    Tento recept na lososa je naprosto fantasticky. Z tohoto webu je muj nejoblibenejsi. Chutnalo zatim uplne vsem, kterym jsem tuto lahudku servirovala. Jednoduche a rychle! :-)

  • Mirka Bernier | 22. 10. 2004 17:29

    Wow to vypada fakt dobre! Mala otazecka neni ta paprika "rozbleptana"? Manzel to totiz nema vubec rad, trosku se to bojim risknout....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Červená paprika Citronová šťáva Kopr Losos Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Smetana ke šlehání Strouhaný křen Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Výborný losos

Výborný losos

Meruňkový závin

Meruňkový závin

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a polevou

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami

Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Rybízový koláč

Rybízový koláč

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

86
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
69
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
28
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
16
Norský dresing na zeleninové saláty
Norský dresing na…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Losos s paprikami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact