• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Losos s bylinkovým máslem a teplou zeleninou na másle
Napište svůj komentář k receptu

Losos s bylinkovým máslem a teplou zeleninou na másle

autor: teterova
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos s bylinkovým máslem a teplou zeleninou na másle
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks losos Filety
    • koření na ryby nebo citronové koření
  • Bylinkové máslo
    • 50
      g máslo 82%
    • bylinková sůl
    • pepř celý
    • majoránka
    • petržel
    • citronová šťáva
  • Přiloha
    • mražená zelenina Mrkev, květák, brokolice, kukuřice
    • mořská sůl
    • cukr
    • 20
      g máslo
    • bageta nebo toustový chleba

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si nachystáme bylinkové máslo. Vezmeme si misku, ve které se nám nejlépe bude máslo míchat. Do té dáme povolené máslo, bylinkovou sůl, pepř, petržel, majoránku a citronovou šťávu. Vše dobře promícháme a ochutnáme. Přikyselíme nebo přisolíme dle naší chuti. Mělo by mít kyselkavou chuť, aby se ryba již nemusela na talíři zakapávat citronem. Přendáme si ho do menších mističek a vložíme do mrazáku, aby krásně ztuhlo.
2
Filety lososa nakořeníme citronovým kořením nebo kořením na ryby, které nám chutná. Ze všech stran nakořeněného lososa položíme na pekáček. Vložíme do trouby na GRIL stupeň 3 - grilujeme 8 minut z každé strany. Losos musí být hotový, ale ne vysušený!!!
3
Během grilování lososa si dáme do hrnce mraženou zeleninovou směs (mrkev, květák, brokolice, kukuřice - kdo jak má rád, můžeme přidat i fazolové lusky). Ještě zmrzlou z mrazáku ji podlejeme tak půl hrnkem vody (dle množství zeleniny), kterou jsme si převařili v rychlovarné konvici. Zelenina NESMÍ plavat! Přidáme máslo, sůl a cukr. Vše dobře promícháme a necháme na mírném ohni dusit.
4
Bagety nebo tousty si opečeme buď v topinkovači nebo na pánvičce (pokud na pánvičce, nezapomeňte dát tuk, jinak si je spálíte ;-)).
5
Jakmile máme lososa hotového, ihned podáváme. Dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrové krokety s bylinkovým máslem

Sýrové krokety s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Steak z roštěnce s bylinkovým máslem

Šneci s bylinkovým máslem

Šneci s bylinkovým máslem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Přílohy Ostatní Zelenina Zeleninové Rybí Pro děti Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec Oběd Večeře Dušení Grilování Děti Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Bylinková sůl Citronová šťáva Cukr Koření na ryby Losos Majoránka Máslo Mořská sůl Mražená zelenina Pepř celý Petržel
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Minipizzy

Minipizzy

Plněné pudinkové řezy

Plněné pudinkové řezy

Šopský salát II.

Šopský salát II.

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…

Zapečené brambory 2

Zapečené brambory 2

Spaghetti con polpettini

Spaghetti con polpettini

Asijský králík - jednoduše a chutně

Asijský králík - jednoduše a chutně

Salát Rukola s cherry rajčátky a pomerančem

Salát Rukola s cherry rajčátky a…

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

43
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem II.
Tvarohové knedlíky s…
31
Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně
Salát z pekingského zelí…
21
Kuře na paprice s jemnými krupicovými noky
Kuře na paprice s…
19
Kuřecí prsa Caprese
Kuřecí prsa Caprese
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Zažijte hvězdy F.O.O.D. pikniku
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
AHA.cz Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Kate vyděsila svým vzhledem: NEMOC SE VRÁTILA

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz Dominika Myslivcová překvapila: Focení pro Playboy! A drsný vzkaz pro Ornellu

Dominika Myslivcová překvapila: Focení pro Playboy! A drsný vzkaz pro Ornellu

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Losos s bylinkovým máslem a teplou zeleninou na másle
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact