• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Losos s bylinkovou krustou
Napište svůj komentář k receptu

Losos s bylinkovou krustou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Losos s bylinkovou krustou
Losos s bylinkovou krustou
Losos s bylinkovou krustou
Losos s bylinkovou krustou
Losos s bylinkovou krustou
Losos s bylinkovou krustou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Vynikající losos s dozlatova vypečenou bylinkovou krustou je skvělým obědem i večeří. Servírovat ho můžete například s gratinovanými bramborami nebo lehkým zeleninovým salátem.

Suroviny

4 porce
    • 800
      g losos s kůží
    • olivový olej
    • 5
      plátek toastový chléb bílý
    • 1
      hrst petrželka hladkolistá
    • citronová kůra nastrouhaná z 1 citronu
    • 2
      lžíce máslo změklé
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Lososa pokrájejte na 4 až 6 porcí a naskládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Kousky ryby potřete olejem, osolte a opepřete.
2
Do mixéru natrhejte chleba, přidejte listy petrželky a umixujte na drobky. Přesypte do mísy, přidejte jemně nastrouhanou citronovou kůru a změklé máslo. Prsty vypracujte drobenku.

RADA: Máslo bez lednice

3
Drobenku rozdělte na porce lososa, nebojte se přitlačit, aby drobenka na rybě dobře držela. Plech dejte do trouby předehřáté na 180 °C a pečte asi 20 minut. Drobenka by měla zezlátnout, ale ryba by uvnitř měla zůstat lehce růžová.

RADA: Které bylinky použít během vaření a které až před servírování

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Losos s cannellini fazolemi

Losos s cannellini fazolemi

Losos na páře s restovanou zeleninou

Losos na páře s restovanou zeleninou

Losos s blinami a řepou

Losos s blinami a řepou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Pečení Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Losos Máslo Olivový olej Pepř mletý Petrželka Sůl Toastový chléb

Dušená mrkev

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Super jablkové knedlíky

Super jablkové knedlíky

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Drožďová pomazánka - Dědův recept

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Mexický předkrm Guacamole

Mexický předkrm Guacamole

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Dušené vepřové maso s hlívou

Dušené vepřové maso s hlívou

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným masem

Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Dušená mrkev

Poslední sledované recepty

40
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky…
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
17
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Losos na pomerančích
Losos na pomerančích
Losos na špenátové peřince
Losos na špenátové peřince
Losos s blinami a řepou
Losos s blinami a řepou
Losos s cannellini fazolemi
Losos s cannellini fazolemi
Losos s citronovou omáčkou
Losos s citronovou omáčkou
Losos s hráškem
Losos s hráškem
  • Recepty.cz
  • Losos s bylinkovou krustou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact