• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lokšanka v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Lokšanka v troubě

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lokšanka v troubě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček makaróny nebo špagety
    • 500
      g mleté maso nebo zbytky tepelně upraveného masa
    • 1
      plechovka fazolové lusky sterilované
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      lžíce kečup - jemný nebo protlak
    • 1
      sklenice zeleninová směs nebo podobná směs
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • koření podle chuti - např. provensálské, paprika,prpř, kari, muškátový oříšek, atd...
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Masová směs: na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme mleté nebo nakrájené maso (zpočátku jsme dávali masovou konzervu, nejlépe hovězí ve vlastní šťávě - dnes se však konzervy strašně zhoršily, takže raději maso). Doplníme kečupem nebo protlakem, přidáme rajčata, šťávu z konzervovaných lusků a podusíme. Osolíme a okořeníme podle chuti.
2
Do zapékací mísy vymazané máslem vložíme nepříliš doměkka uvařené těstoviny a rozložíme na ně fazolky. Zalijeme masovou směsí a poklademe kousky sterilované zeleniny. Hustě posypeme strouhaným sýrem, který ještě můžeme poprášit kořením (paprika, curry, pepř). Zapečeme v troubě.
3
Původní recept pochází z německého časopisu. Jídlo zde mělo název Nedělní Eintopf. Jeho objevitel ho přejmenoval - je to historka hodná historek názvů paní Airan.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 9. 11. 2006 08:05

    Mně připadá, že všechny konzervy jsou nepovedený lančmít, ať je to maso ve vlastní šťávě, opravdu lančmít nebo třeba párky. Cítím v tom spoustu buchty a když si člověk připočte konzervační prostředky, tak vypouštím konzervy i v létě. Přece nebudu jíst u moře, kde je spousta čerstvé zeleniny, ryby něco takového!

  • Jana Z | 8. 11. 2006 19:29

    Di, s těma konzervama máte 100% pravdu, taky už nepoužívám a receptík je vynikající, vyzkouším co nejdříve.

  • Jaroslava Oumarová | 8. 11. 2006 10:23

    Ještě, že už za chvíli jdu na oběd, tolik lákadel tady dneska...:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Německo Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazolové lusky Kečup - jemný Koření Makaróny Máslo Mleté maso Olej Rajčata Sůl Sýr Worcestrová omáčka Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčková buchta pro nezkušené

Hrníčková buchta pro nezkušené

Tvarohový koláč báby Havelkové

Tvarohový koláč báby Havelkové

Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Lívance II.

Lívance II.

Přírodní plátek s fazolkami

Přírodní plátek s fazolkami

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Vrstvený koláč

Vrstvený koláč

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

72
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
65
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
61
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
32
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Strouhaný koláč s…
31
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

Zemřela hvězda Supermana Terence Stamp (†87): Ikonický Zod se málem stal Bondem!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Lokšanka v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact