• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Lokšanka v troubě
Napište svůj komentář k receptu

Lokšanka v troubě

autor: Di
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Lokšanka v troubě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček makaróny nebo špagety
    • 500
      g mleté maso nebo zbytky tepelně upraveného masa
    • 1
      plechovka fazolové lusky sterilované
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      lžíce kečup - jemný nebo protlak
    • 1
      sklenice zeleninová směs nebo podobná směs
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • koření podle chuti - např. provensálské, paprika,prpř, kari, muškátový oříšek, atd...
    • 1
      lžička worcestrová omáčka
    • máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Masová směs: na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme mleté nebo nakrájené maso (zpočátku jsme dávali masovou konzervu, nejlépe hovězí ve vlastní šťávě - dnes se však konzervy strašně zhoršily, takže raději maso). Doplníme kečupem nebo protlakem, přidáme rajčata, šťávu z konzervovaných lusků a podusíme. Osolíme a okořeníme podle chuti.
2
Do zapékací mísy vymazané máslem vložíme nepříliš doměkka uvařené těstoviny a rozložíme na ně fazolky. Zalijeme masovou směsí a poklademe kousky sterilované zeleniny. Hustě posypeme strouhaným sýrem, který ještě můžeme poprášit kořením (paprika, curry, pepř). Zapečeme v troubě.
3
Původní recept pochází z německého časopisu. Jídlo zde mělo název Nedělní Eintopf. Jeho objevitel ho přejmenoval - je to historka hodná historek názvů paní Airan.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Dušené masové kostky v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Di | 9. 11. 2006 08:05

    Mně připadá, že všechny konzervy jsou nepovedený lančmít, ať je to maso ve vlastní šťávě, opravdu lančmít nebo třeba párky. Cítím v tom spoustu buchty a když si člověk připočte konzervační prostředky, tak vypouštím konzervy i v létě. Přece nebudu jíst u moře, kde je spousta čerstvé zeleniny, ryby něco takového!

  • Jana Z | 8. 11. 2006 19:29

    Di, s těma konzervama máte 100% pravdu, taky už nepoužívám a receptík je vynikající, vyzkouším co nejdříve.

  • Jaroslava Oumarová | 8. 11. 2006 10:23

    Ještě, že už za chvíli jdu na oběd, tolik lákadel tady dneska...:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Pečení Německo Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazolové lusky Kečup - jemný Koření Makaróny Máslo Mleté maso Olej Rajčata Sůl Sýr Worcestrová omáčka Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lístkoví šneci se sýrem

Lístkoví šneci se sýrem

Pečená kuřecí stehna

Pečená kuřecí stehna

Zeleninové placičky II.

Zeleninové placičky II.

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Krémová kapustovo-sýrová polévka

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Banánové placičky

Banánové placičky

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Doporučujeme

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

31
Pražská polévka
Pražská polévka
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Výborný a rychlý borůvkový koláč s drobenkou
Výborný a rychlý…
20
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
19
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že se jim máte vyhnout?
Pozor na jedovaté cukety! Podle čeho poznáte, že…
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek pro každého gril mistra
Grilovací sezóna zahájena: 6 nezbytných pomůcek…
AHA.cz Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Ivana Gottová před komisí: Boj o manžela!

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Styl Wednesday ovládne podzim! Temná estetika jako nová posedlost

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Nejen Ilona Csáková hlásí: Naše chlouby? Houby!

Nejen Ilona Csáková hlásí: Naše chlouby? Houby!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Lokšanka v troubě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact