Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékané brambory se zeleninou
Nivovo-česnekoví slimáci
Kuře s kysanou smetanou
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Bramborovo-sýrové lívance
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Minestrone
Vajíčková pomazánka Rabat
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Vláčná máslová vánočka
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Malinová vosí hnízda
Ořechy s krémem
Kakaové išelky