Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nejlepší dort
Jahodová polévka mléčná
Mleté maso s houbami
Salámová Pizza z listového těsta
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Máslové řízky - sváteční
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Pudinkové cukroví
Vánoční marokánky
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Šlehačkové cukroví