Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí paprikový perkelt
Kachna plněná brambory
Česnečka z uzených kostí
Mexická polévka z naší hospody
Svratecký guláš
Lasagne á la kamarádka Terka
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Koka dort
Mexická tortilla se zelným salátem
Pudinkové cukroví
Vánoční marokánky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Klasický recept na polevu na perníčky
Florentýnky
Šlehačkové cukroví