Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová směs na špagety
Muffiny banánovo čokoládové
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Smažená zelenina po italsku
Kakaové řezy s krémem
Rychlé povidlové řezy
Bylinková kachní prsa
Jednoduchá masová směs (nejen) se…
Bramborové drbáky
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Klasický recept na polevu na perníčky
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví