Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík po cikánsku
Česneková polévka III.
Buřtový salát
Rebarborový crumble se zakysanou…
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Rumové kuličky nepečené a snadné
Jehněčí kotlety na bylinkách
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Malinové kuličky z ovesných vloček
Rafaelo kuličky
Vláčná máslová vánočka
Vosí hnízda
Ořechy s krémem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…