Dobře vyšlehaná tvarohová pomazánka, zbarvená po paprice, s drobnými kousky cibule. Konzistence lehká, jemná, dobře roztíratelná. Vůně a chuť výraznější, ovlivněná paprikou.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Tvarohová pomazánka s česnekem
Tvarohová pomazánka se zakysanou…
Tvarohová pomazánka Obazda s hruškami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Muffiny
Ořechové řezy medové
Trvanlivé sušenky
Nepečený jablkový dort
Makovec bez vajec II.
Rajská omáčka, která se musí povést
Vepřová pečeně Robert
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Fazolky s vepřovou panenkou
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake