• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Příprava těstovin má nekonečně variací. Pokud jste jejich fanouškem, vyzkoušejte je s orestovanou růžičkovou kapustou a klobásou.

Suroviny

4 porce
    • 300
      g linguini
    • 2
      hrst růžičková kapusta
    • 2
      ks klobása
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • 0,50
      citronová šťáva
    • strouhaný parmazán k podávání
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu tak, aby byly na skus. Při jejich slévání uchovejte trochu vody. Kapusty očistěte a pokrájejte na poloviny, klobásu nakrájejte na půlkolečka, cibuli na klínky, česnek na plátky.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

2
Ve větší pánvi na lžíci olivového oleje pomalu restujte kapusty, asi po pěti minutách přidejte klobásu a cibuli, po dalších pěti minutách česnek. Dochuťte solí a pepřem, podlijte asi naběračkou vody z těstovin a promíchejte. Vodu nechte odvařit, aby se suroviny spojily do krémovité konzistence.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Do pánve přidejte uvařené těstoviny, zastříkněte citronovou šťávou, dobře promíchejte, rozdělte na talíře a posypte parmazánem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit pikantní pečenou cizrnu

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (květen/2019)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny se zeleninou a kuřetem

Těstoviny se zeleninou a kuřetem

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s vlašskými ořechy

Těstoviny s vlašskými ořechy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Linguine FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Česnek Citronová šťáva Klobása Linguini Olivový olej Pepř mletý Růžičková kapusta Strouhaný parmazán Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Pavlišovský řízek

Pavlišovský řízek

Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

Ořechový chlebíček

Ořechový chlebíček

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Plněné papriky II.

Plněné papriky II.

Jogurtové řezy II.

Jogurtové řezy II.

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Pivní krkovička z pečícího sáčku

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

76
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
73
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
51
Little Gem s hořčicovým přelivem
Little Gem s hořčicovým…
46
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
27
Cuketa / patizon na paprice - rychlý paprikáš
Cuketa / patizon na…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a…
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s rukolovým pestem
Linzert
Linzert
Liptauer
Liptauer
Liptovská pomazánka podle ČSN
Liptovská pomazánka podle ČSN
  • Recepty.cz
  • Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact