• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Napište svůj komentář k receptu

Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Příprava těstovin má nekonečně variací. Pokud jste jejich fanouškem, vyzkoušejte je s orestovanou růžičkovou kapustou a klobásou.

Suroviny

4 porce
    • 300
      g linguini
    • 2
      hrst růžičková kapusta
    • 2
      ks klobása
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • 0,50
      citronová šťáva
    • strouhaný parmazán k podávání
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu tak, aby byly na skus. Při jejich slévání uchovejte trochu vody. Kapusty očistěte a pokrájejte na poloviny, klobásu nakrájejte na půlkolečka, cibuli na klínky, česnek na plátky.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

2
Ve větší pánvi na lžíci olivového oleje pomalu restujte kapusty, asi po pěti minutách přidejte klobásu a cibuli, po dalších pěti minutách česnek. Dochuťte solí a pepřem, podlijte asi naběračkou vody z těstovin a promíchejte. Vodu nechte odvařit, aby se suroviny spojily do krémovité konzistence.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Do pánve přidejte uvařené těstoviny, zastříkněte citronovou šťávou, dobře promíchejte, rozdělte na talíře a posypte parmazánem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit pikantní pečenou cizrnu

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (květen/2019)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny se zeleninou a kuřetem

Těstoviny se zeleninou a kuřetem

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s vlašskými ořechy

Těstoviny s vlašskými ořechy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Linguine FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Česnek Citronová šťáva Klobása Linguini Olivový olej Pepř mletý Růžičková kapusta Strouhaný parmazán Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

Jablečná buchta SUPER

Jablečná buchta SUPER

Bílá čokoláda do formiček

Bílá čokoláda do formiček

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Hovězí chilli čína

Hovězí chilli čína

Čokoládové cookies

Čokoládové cookies

Kuřecí prsa s cuketou

Kuřecí prsa s cuketou

Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

159
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
53
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Cuketa zapečená s…
49
Řezy s rebarborou
Řezy s rebarborou
32
Vepřové na houbách
Vepřové na houbách
31
Výborný karamelový likér
Výborný karamelový likér

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Otevřená zpověď Davida Matáska: Jak mi utekla žena

Otevřená zpověď Davida Matáska: Jak mi utekla žena

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Další doporučené recepty:

Linguine s cuketou, hráškem, fetou a mátou
Linguine s cuketou, hráškem, fetou a…
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s italskou klobásou salsicciou
Linguine s rukolovým pestem
Linguine s rukolovým pestem
Linzert
Linzert
Liptauer
Liptauer
Liptovská pomazánka podle ČSN
Liptovská pomazánka podle ČSN
  • Recepty.cz
  • Linguine s růžičkovou kapustou a klobásou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact