Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Borůvkový koláč IV.
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Hovězí zázvorový guláš
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Piškotová roláda podle Lidušky
Nivová pomazánka s mozzarelou
Uzený losos na grilu
Sladké jednohubky
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Pečená kuřecí křídla
Linecké cukroví krok za krokem
Crinkles
Pracny
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Teplý salát z restované panenky
Klasická zelňačka
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč