Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Coleslaw - podzimní vitamíny
Vynikající řezy Raffaelo
Rybízový koláč IV.
Čokoládová bomba bez pečení
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Išelské koláčky
Mleté maso na žampionech
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát