Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Králík - slintající soused
Moučník alá tiramisu
Tříbarevný koláč II.
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Vepřový králík pečený na bylinkách
Plněné knedle ve vajíčku
Kokosovo-pomerančový koláč
Babiččina zbojnická pečeně
Dušené kotlety na paprice
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Vanilkový cheesecake
Quiche s červenou řepou a sýrem
Huevos rancheros