Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pórková polévka s krupicí
Cmunda na pekáči
Jednoduché řezy II.
Bílá sýrovo-smetanová omáčka s houbami
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Mexická zeleninová polévka
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Jablečný koláč s tvarohem
Nakládané masové kostky dušené na…
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake